StiriTablete

Concept design: Tableta proiector Samsung GALAXY One cu Windows 8

Toata lumea stie ca Samsung este in acest moment cel mai mare producator de terminale mobile din lune detronandu-i nu cu mult timp in urma pe finlandezii de la Nokia. Samsung Electronics se pregateste sa lanseze o serie de terminale in aceasta toamna ce vor rula noul sistem de operare Microsoft Windows 8.

Recent am avut ocazia sa testez o tableta Samsung de 10.1″ ce rula o versiune beta Windows 8 in cadrul unui meetup TiMo Dev Group (Timisoara Mobile Development Group) si trebuie sa recunosc ca interfata Metro UI e foarte utila atunci cand utilizam o tableta.

Dar sa revenim la subiectul de astazi si anume la conceptul tabletei Samsung GALAXY One, un design imaginat de Laura Hong si Charles de Belizal.

GALAXY One este defapt un terminal 2 in 1, deoarece pe langa utilizarea ei ca tableta mai are o functie cea de video proiector dupa cum vedeti si in aceste imagini. Practic imprumuta cate ceva din toate domeniile: este foarte portabila, are un ecran widescreen precum un PC desktop si are puterea unui laptop de ultima generatie. Are inclus un suport pe partea din spate ce permite asezarea acesteia in diferite unghiuri pentru a putea permite utilizatorilor sa proiecteze imagini foto dar si video „on the go.”

In viziunea designerilor tableta GALAXY One are urmatoarele specificatii:

Dimensiuni: 305 x 195 x 14 mm
Dotata cu video proiector
Suport pt a fi sprijinita atunci cand se fac proiectii
Sistemul de operare Windows 8
Carcasa de Aluminiu

sursa Yanko

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!