StiriTech

Conceptul NASA ne arata viitoarele nave spatiale asemanatoare cu Enterprise

conceptul nasa

Conceptul NASA asemanator cu nava Enterprise din Star Trek

NASA (The National Aeronautics and Space Administration) lucreaza la un concept de viitor, un concept ce ar putea aduce la realitate tehnologia spatiala din seria TV, Star Trek.

Conceptul NASA a fost gandit de Harold White, iar impreuna cu o echipa de la agentia spatiala, au inceput sa lucreze la o modalitate de a oferi conceptului si o viteza pe masura, mai mare decat cea a luminii.

Imaginile cu conceptul NASA, atat cea de sus, cat si cele ce urmeaza mai jos, arata un aspect asemanator cu navele din Star Trek, ca Enterprise, pentru cunoscatori. Harold White a vorbit despre conceptul NASA la SpaceVision 2013 Space Conference, oferind detalii despre model. El mai spune ca noul concept a fost proiectat sa aiba mai putin spatiu gol, pentru a fi mai eficient.

Bineinteles, nu trebuie sa exageram, deoarece termenul de concept inseamna cu totul si cu totul altceva, adica nava nu exista in realitate, dar nici tehnologia „warp drive” (viteza mai mai mare decat cea luminii). Insa, luand in calcul evolutia tehnologiei, si chiar si unele aparitii de dispozitive ca in Star Trek, nu ar fi mare mirarea sa avem si o astfel de nava in viitorul apropiat.

sursa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!