Fara Like-uri doar cu bug-uri

0

Facebook

Facebook a confirmat celor de la TechCrunch faptul ca noul bug a resetat temporar numarul de “Like” si commenturile de pe site-urile ce folosesc aceste plugin-uri. Vestea buna este ca ei deja lucreaza la aceasta problema si in scurt timp lucrurile vor reveni la normal, adica toate “Like” si commenturile vor reveni la numarul initial.

Problema a fost semnalata pe 25 martie si avand in vedere ca multi se bazeaza pe serviciul centralizat al Facebook, printre cei care au semnalat problema se numara cateva bloguri personale, Stack Overflow, si chiar blogul lui Max Woolf http://minimaxir.com/.

In legatura cu acest bug avem si un raspuns oficial de la CEO Mark Zuckerberg care suna cam asa : ” In cursul zilei de azi, un bug ce afecteaza interfata site-urilor a facut sa para ca “Like” si comment-urile de pe anumite pagini au fost resetate. Suntem in plin proces de reparare a situatiei iar in curand lucrurile vor reveni la normal, nici un comment sau “Like” nu a fost pierdut. Ne pare rau pentru orice neplacere cauzata de acest lucru.”

Acest bug vine dupa ce in februarie un alt bug a afectat site-urile ce folosesc plugin-ul Facebook Connect, atunci site-urile erau inaccesibile utilizatorilor care erau conectati la reteaua de socializare.

Chiar daca problema a fost reparata rapid, ne-a adus la cunostinta cat de mult depinde www-ul de Facebook, dar pana la urma reteaua de socializare ne furnizeaza un serviciu gratiut si destul de stabil iar nici un software nu este perfect!

Articolul precedentSSD-urile Corsair Neutron GTX updatate cu Flash Toggle-NAND de 19 nm
Articolul următorSamsung GALAXY Note III confirmat cu ecran de 5.9 inch de unul din angajatii din executiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.