AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

Firmware oficial build 6.2.B.0.203 pentru Sony Xperia Ion LT28i, aduce Android 4.1.2 inainte de data stabilita de producator

Sony Xperia Ion LT28i

Posesorii de smartphone Sony Xperia Ion probabil ca asteapta stirea urmatoare de foarte multa vreme. Desi, nu vine oficial din partea celor de la Sony, va anuntam ca in sfarsit, un prim firmware oficial care are la baza versiunea Android 4.1.2 Jelly Bean a fost postat online si poate fi instalat pe modelele de telefon Xperia Ion LT28i.

Noul firmware build 6.2.B.0.203 ce aduce Jelly Bean pe Xperia Ion, poate fi descarcat de pe forumul XDA Developers si instalat pe telefon, dar numai daca aveti o oarecare experienta in domeniul de instalare a ROM-urilor customizate, deoarece exista riscul de a va soft brick-ui device-ul.

In orice caz, cei care nu se pricep la instalari de ROM-uri, aflati ca Sony va porni distribuirea acestui software update pana la sfarsitul lunii mai, cel putin asa era stabilit. Vom reveni cu detalii referotoare la acest upgrade, atunci cand Sony Mobile ni le va oferi.

xperia-ion-android-4.1.2-rom

sursa XDA via PocketDroid

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!