Camere FotoEvenimenteSmartphonesStiri

Galaxy K Zoom debut oficial pe piata romaneasca

Galaxy K Zoom debut

Samsung Galaxy K Zoom debut oficial pe piata din Romania.

Acum exact o luna de zile Samsung Electronics anunta lansarea telefonului camera Galaxy K Zoom, un device hibrid care imbina functiile unui smartphone cu cele ale unei camere compacte.

Astazi, 29 mai, Samsung Romania a anuntat disponibilitatea pe plan local a lui Galaxy K Zoom, in cadrul unui eveniment cu presa ce a avut loc de dimineata in Edenland (Balotesti)

Noul device hibrid dispune atat de functiile performante ale unui aparat de fotografiat, cat si de aplicatiile celui mai nou model Samsung Galaxy de pe piata. 

Samsung Galaxy K zoom este un produs de top din gama de soluții mobile Samsung ce păstrează angajamentul pe care compania îl face față de utilizatorii săi: funcții avansate, ce se potrivesc perfect nevoilor utilizatorilor noștri, a declarat Laurențiu Faur, Key Account Manager Open Market în cadrul Samsung Electronics România. Noul smartphone Galaxy K zoom este dispozitivul ideal pentru utilizatorii ce se află tot timpul în mișcare: aceștia pot foarte ușor să surprindă momentele frumoase din viața lor și să se bucure de acestea alături de cei dragi, bucurându-se astfel de conectivitatea și soluțiile oferite de seria Galaxy, în cadrul unei experiențe unice.

Galaxy K zoom va fi disponibil la toti partenerii comerciali ai producatorului de la jumatatea lunii viitoare. 

sursa foto: Samsung

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!