SmartphonesStiri

Galaxy S6 Edge Green Emerald si Galaxy S6 Blue Topaz, disponibile in Romania

Galaxy S6 Edge Green Emerald si Galaxy S6 Blue Topaz

Samsung anunta disponibilitatea modelelor Galaxy S6 Edge Green Emerald si Galaxy S6 Blue Topaz in Romania.

Lansate oficial in Romania la mijlocul lunii martie in variante White Pearl, Black Sapphire si Gold Platinum, telefoanele Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, sunt disponibile de saptamana aceasta si in variante pe culorile Blue Topaz (albastru marin, dar numai S6) si Green Emerald (verde smarald, numai S6 Edge).

Stabilind noi standarde pentru design și performanta, noile smartphone-uri de top Samsung Galaxy S6 și S6 Edge sunt construite din materiale premium și sunt echipate cu cea mai avansată tehnologie Samsung, pentru a le oferi utilizatorilor o experiență de utilizare superioară prin culori și materiale unice.

„Galaxy S6 în nuanța Albastru Topaz este accesoriul ideal pentru utilizatorii aflați în căutarea unei culori vibrante, expresive și distincte, iar Galaxy S6 edge în nuanța Verde Smarald este potrivit celor aflați în căutarea unui dispozitiv sofisticat și unic în același timp,” a declarat Mircea Stoicescu, Head of Product Management IM în cadrul Samsung Electronics România.

Galaxy S6_Blue_Topaz_2

Galaxy S6 Blue Topaz

Disponibilă exclusiv pentru Galaxy S6, nuanța Blue Topaz este un albastru vibrant, dar în același timp rafinat, fiind una dintre cele mai în vogă culori ale anului. Potrivit Pantone, organizație renumită în stabilirea tendințelor culorilor, cele patru nuanțe de albastru, Aquamarine, Scuba Blue, Classic Blue și Dusk Blue, sunt incluse în top 10 nuanțe ale paletei de culori de primăvară 2015.

„Cei care își aleg Galaxy S6 în nuanța Blue Topaz sunt mai încrezători în ei înșiși, pretențioși, sensibili, exigenți și intuitivi”, a declarat psihologul britanic Dr. Donna Dawson. „Luminozitatea culorii tinde să atragă oameni mai încrezători, care știu ce le place.”

Galaxy S6 edge_Green_Emerald_2

Galaxy S6 edge Green Emerald

Disponibilă în exclusivitate pentru modelul Samsung Galaxy S6 edge, nuanța Green Emerald exemplifică filosofia Samsung în care „design-ul întâlnește utilitatea”. Culoarea verde reprezintă viață, noi începuturi și este strâns legată cu elemente din natură.

„Cei a căror culoare preferată este verdele tind să fie echilibrați, loiali, muncitori, onești, benevoli și grijulii cu cei din jurul lor”, a spus Dawson. „Vor să fie cetățeni buni, cu un simț moral foarte dezvoltat și dorință de simplitate. Culoarea verde reprezintăviață și începuturi noi și inspiră speranță, vitalitate, energie în oameni, prietenie și conexiune cu cei din jur. Verdele induce o stare de calm, motiv pentru care, atunci când sunt stresați, oamenii își doresc să se retragă în natură. Nuanța Green Emerald a Galaxy S6 edge sporește atracția pentru lucrurile verzi prin luminozitate și profunzime.”

Dispozitivele Samsung Galaxy S6 și S6 edge sunt disponibile în variantele de 32GB, 64GB și 128GB capacitate de stocare, în culorile White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (exclusiv Galaxy S6) și Green Emerald (exclusiv Galaxy S6 edge). Si aveti parte si de o serie de accesorii oficiale lansate de Samsung special pentru aceste modele.

Tot saptamana aceasta Samsung a mai anuntat o editie limitata a modelului S6 Edge in parteneriat cu Marvel, personalizat cu insemnele personajului Iron Man. Acest model nu este momentan disponibil, decat in Asia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!