AccesoriiStiriTech

Logitech anunta telecomenzile inteligente Harmony Ultimate si Harmony Smart Control

telecomenzile inteligente Harmony

Logitech lanseaza noile telecomenzi inteligente Logitech Harmony Ultimate si Logitech Harmony Smart Control. Ambele dispozitive dispun de Harmony Hub si Harmony Smartphone App, ce permit controlul dispozitivelor din comodele sau bibliotecile cu usile inchise si acces direct la consolele de gaming de la telecomanda universala si smartphone.

De asemenea, cu Harmony Hub ai posibilitatea de a programa sistemul de lumini Philips Hue la luminozitatea si culoarea dorite.

“Line-up-ul Harmony nu mai inseamna doar acces la divertisment; am conceput Logitech Harmony Ultimate pentru ca utilizatorii sa poata controla sistemul de iluminare din locuinta. Acum poti porni televizorul, rula un film si in functie de genul acestuia, poti ajusta luminile pentru a crea ambianta dorita,” a precizat Joerg Tewes, vice presedintele diviziei Digital Home Business din cadrul Logitech.

Harmony Ultimate__2

Logitech Harmony Ultimate va fi disponibila in Europa din luna mai la un pret recomandat de 280 Euro. Logitech Harmony Smart Control va fi disponibila din luna mai la un pret recomandat de 130 Euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!