StiriTelecom

Orange isi completeaza lotul auto cu masini electrice

Orange e-cars

Operatorul telecom Orange Romania a demarat in anul 2009 un program de eficienta energetica si de reducere a emisiilor de carbon, prin modernizarea infrastructurii retelei din regiunile urbane si prin instalarea unor sisteme de alimentare solara sau a unor turbine eoliene.

In 2015, compania si-a continuat programul prin deschiderea birourilor din sediul Green Court si prin programul gratuit de bike-sharing, destinat angajatilor, iar in prezent operatorul mai face o mutare. Orange isi completeaza lotul auto cu masini electrice, fiind astfel prima companie din tara in cadrul careia angajatii folosesc masini cu emisii zero in vederea deplasarilor in interes de serviciu.

Dupa deschiderea celui de al doilea Smart Shop din Romania si rebranduirea serviciilor oferite, Orange Romania implementeaza acest nou program cu ajutorul ALD Automotive si Renault Romania, intrucat automobilele utilizate din gama zero emisii sunt Renault Zoe, si sunt destinate angajatilor operatorului pentru a fi utilizate in interes de serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!