StiriTech

Innovation Lab proiectul lansat de ETTI in parteneriat cu Samsung Electronics in Romania

In cadrul evenimentului de astazi, ce a avut loc la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei (Universitatea Politehnica din Bucuresti), ETTI si Samsung Romania au lansat proiectul Innovation Lab, prin care studentii vor putea beneficia de un laborator complet echipat, precum si de posibilitatea de a-si dezvolta abilitatile practice prin intermediul tehnologiei Samsung Electronics.

Acest proiect le ofera studentilor in anul II de masterat posibilitatea de a studia cursul optional „Programarea device-urilor mobile si tehnologia Samsung”  intr-un laborator dotat cu 10 tablete,  5 single-units, un e-board si un laptop. Totodata, partea practica aferenta acestui curs se va desfasura in semestrul II, in cadrul service-ului Samsung Plaza, iar 5 dintre studentii care vor efectua acest curs vor avea sansa sa participe la un internship pe perioada verii, cu posibilitate ulterioara de angajare.

„Proiectul dezvoltat in parteneriat cu Samsung le ofera studentilor oportunitatea de a dezvolta si de acumula cunostinte practice, in paralel cu cele teoretice, astfel incat in momentul in care vor absolvi, vor fi pregatiti si vor avea aptitudini care sa ii recomande pentru viitoarea cariera. Programul de practica, precum si faptul ca studentii vor intra in contact cu specialisti din domeniu, le va da acestora posibilitatea sa devina mai competitivi pe piata muncii”, a declarat Prof. dr. ing. Cristian Negrescu, decan al Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei. 

Innovation Lab 1

„Lansarea proiectului Innovation Lab reprezinta inca un pas in consolidarea eforturilor noastre de a susțtne tinerii aflati la inceputul unei cariere. Prin intermediul acestui program, studentii vor avea acces la cunostinte practice si vor putea sa aplice informatiile teroretice pe dispozitive de top. Acest lucru le va oferi studentilor o pregatire integrata, compusa atat din cunostinte teoretice superioare, prin intermediul cursurilor prestigioasei Facultati de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, precum si din abilitati practice, oferite de Innovation Lab. Aceasta experienta va fi una care  le va deschide multe oportunitati viitoare, inclusiv sansa de angajare in cadrul Samsung”, a declarat Mihaela Stanoiu, Responsabil CSR in cadrul Samsung Electronics Romania.

Obiectivul acestui parteneriat are ca scop pregatirea stundetilor pentru cerintele actuale din piata muncii. Acest parteneriat se va intinde pe o perioada de cativa ani.

Innovation Lab 3

Innovation Lab

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!