StiriTech

Samsung Jungfrau Black WiFi iti permite controlarea aerului conditionat prin telefonul mobil

Vara se apropie cu pasi repezi! De astazi iti poti controla aerul conditionat din casa si prin wireless cu ajutorul smartphone-ului.

Samsung Electronics anunta noul Jungfrau Black din Seria K, ce încorporează de acum conectivitate WiFi, ce permite controlul cu ajutorul unei aplicații de pe telefonul mobil. Cu pași tot mai repezi, ne apropiem de era casei inteligente. Google Android si-a anuntat inca de anul trecut (Google I/O 2011) intentiile de a dota aparatura electro-casnica cu un sistem Android ce va putea fi foarte usor controlat cu ajutorul telefonului mobil.

Samsung Jungfrau Black este de asemenea dotat cu funcţia Double Saving se reduce consumul de energie cu până la 80%, iar funcția Double Cleaning pune la dispoziție un filtru Full HD şi un generator de ioni, denumit S-Plasma.

K Series (Jungfrau Black) este disponibil la preţul recomandat de 3799 RON pentru versiunea cu o capacitate de 9000 (Răcire Btu/oră), respectiv de 3999 RON pentru cel cu o capacitate de 12000 (Răcire Btu/oră).

Pentru mai multe detalii despre acest produs cititi comunicatul de presa atasat acestui articol.

[showhide]

Controlează aerul condiţionat cu ajutorul smartphone-ului: Seria K, vârful de gamă al sistemelor de aer condiţionat Samsung, acum şi cu Wi-Fi

Seria K (Jungfrau Black) îmbină controlul inteligent şi designul elegant

Bucureşti, 25 aprilie 2012 – Samsung Electronics Co., Ltd, aduce îmbunătăţiri Seriei K (modelul Jungfrau Black), un sistem de aer conditionat de top ce îmbină designul elegant cu cele mai avansate tehnologii pentru a oferi atât performanţă, cât şi eficienţă energetică.

 Noutatea în ceea ce priveşte Jungfrau Black o reprezintă posibilitatea de control a aparatului cu ajutorul smartphone-ului. De asemenea, cu funcţia Double Saving se reduce consumul de energie cu până la 80%, iar funcția Double Cleaning pune la dispoziție un filtru Full HD şi un generator de ioni, denumit S-Plasma.

 Datorită tehnologiei avansate Samsung Double Saving, Seria K a atins standardul mondial Energy Efficient Ratio, reducând astfel consumului de energie cu până la 80%, indiferent dacă aparatul este în funcţiune sau este oprit. Atunci când aparatul este în uz, tehnologia Smart Inverter menţine temperatura constantă, fără oprirea si pornirea continuă a compresorului, reducând astfel cantitatea de energie irosită. În plus, când aparatul este oprit, tabloul de comandă optimizat foloseste cantităţi mici de energie şi economiseşte cu 90% mai multă energie decât sistemele convenţionale de aer condiţionat.

 Jungfrau Black nu este doar un sistem de răcire, ci şi unul de încălzire. Tot ce trebuie să faceţi este să selectaţi temperatura dorită şi aparatul activează automat functia de răcire sau de încălzire pentru a menţine temperatura constantă. Dispozitivul vine cu o noutate în privinţa controlului, oferind posibilitatea de setare prin Wi-Fi, cu ajutorul unei aplicaţii instalate pe smartphone-urile Android.

 O altă îmbunătăţire adusă Seriei K este sistemul de purificare, numit Double Cleaning, care filtrează aerul în două etape. În primă fază, filtrul Full High Density oferă o performanță sporită prin eliminarea particulelor microscopice de praf şi prin purificarea aerului, cu o eficiență de 90%. Apoi, sistemul avansat de ioni S-Plasma vine în completarea procesului de filtrare prin intermediul unui înveliş anti-bacterian care poate colecta chiar şi cele mai mici particule de praf sau viruşi, contribuind la crearea unui mediu mai proaspăt şi mai sănătos. Sistemul generator de ioni S-Plasma funcţionează prin neutralizarea contaminanţilor biologici din aer, pe care îi transformă în vapori de apă inofensivi.

D Wind, care distribuie în mod egal curenţii de aer pe toată suprafata camerei, pe o rază de 13 metri, răcind astfel mediul mult mai repede decât aparatele convenţionale, iar utilizatorii pot simţi instantaneu modificarea temperaturii.

 În plus, lamele Wide Twin dublu-stratificate extind zona de acoperire a aparatului cu 120 de grade şi degajă şi un curent de aer vertical, la 90 de grade. Astfel, curenţii de aer sunt controlaţi individual la unghiuri optime, oferind un suflu cu o rază mare de acţiune, perfect pentru spaţii mai extinse. Datorită îmbunătăţirii distribuţiei aerului, utilizatorii vor ajunge mai repede la nivelul propriu de confort termic.

 K Series (Jungfrau Black) este disponibil la preţul recomandat de 3799 RON pentru versiunea cu o capacitate de 9000 (Răcire Btu/oră), respectiv de 3999 RON pentru cel cu o capacitate de 12000 (Răcire Btu/oră).

[/showhide]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!