SmartphonesStiri

Soul X5 Pro, primul varf de gama Allview echipat cu unitate neurala de procesare

Soul X5 Pro

Brandul Allview se pregateste de lansarea unui nou smartphone flagship, modelul pe 2018, telefon ce va purta denumirea Soul X5 Pro, ce va fi echipat cu o camera duala care prin intremediul chipsetului MediaTek Helio P60 (cu pana la 70% mai performant ca P23), care incorporeaza o unitate de procesare neurala, permite integrarea Inteligentei Artificiale in modul de utilizare al telefonului, astfel experienta de utilizare va fi smart si adaptiva posesorului smartphone-ului.

Allview spune ca Soul X5 Pro va beneficia de o camera duala inteligenta, care va fi capabila sa capteze cele mai mici detalii inclusiv pe timp de noapte. Camera va dispune si de un mod profesional de fotografiere, care le va permite celor mai pretentiosi utilizatori interesati de zona de fotografiere sa seteze manual camera inainte de a realiza fotografiile.

„Soul X5 Pro va fi primul smartphone al companiei care va avea tehnologie neurala si va permite deblocarea prin recunoastere faciala (Deep Face ID). Aceasta optiune se datoreaza procesorului VPU cu tehnologie neurala dedicata pentru inteligenta artificiala si senzorilor specifici pozitionati pe zona frontala a smartphone-ului.”

Telefonul va dispune de un ecran notch (breton) cu margini extrem de subitiri (vezi foto sus), la fel ca telefonul iPhone X al celor de la Apple, insa pretul lui Soul X5 Pro va fi mult mai competitiv pentru piata romaneasca.

Mai mult informatii despre smartphone-ul Soul X5 Pro, dupa anuntul oficial al producatorului cu sediul in Brasov.

sursa

6 Comments

 1. Imi place ca are senzorii de deblocare faciala, dar si camera duala este super

 2. Cu siguranță a fi favoritul multor persoane prin senzorii de deblocare faciala, si camera este super

 3. Woow acest model va fi favoritul multor persoane prin senzorii de deblocare faciala, dar si camera este una super pt captare de mici detalii noaptea, acest model va fi un real succes pt Allview

 4. Foarte interesant acest noul model Alliview in special cu acesta camera duala și cu deblocarea prin recunoaștere faciala .
  Un alt model ce vrea sa aduca cu IPhone X prin acel breton dar cu siguranta va fi un model de succes
  Va Asteptam cu mai multe detalii tehnice
  Multumim

 5. Ma bucur ca Allview vine cu un nou model de smarthone care la prima vedere arata bine. Mai multe nu stiu ce as putea spune, astept sa ne ofere mai multe informarii compania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!