EvenimenteSmartphonesSOFTWAREStiri

Telefoanele LG G6 primesc update Oreo, din 30 aprilie

Telefoanele LG G6 primesc update Oreo

LG Electronics a confirmat astazi pe pagina sa oficiala din Coreea de Sud, ca incepe distribuirea primei actualizari de software la Android Oreo prin intermediul noului Centru Global de Actualizari Software, pe care compania la inaugurat in luna martie la Seul.

Telefoanele LG G6 primesc update Oreo

Asadar, incepand din 30 aprilie, toti utilizatorii de telefoane LG G6 primesc noul firmware care va duce telefoanele G6 la versiunea Android 8.0 Oreo.

Acesta este numai primul pas al noului centru de software deschis de LG, urmand ca apoi posesorii de LG V30 sa primeasca acelasi software update, iar ceva mai tarziu si posesorii de LG G5 si LG V20, anunta compania sud coreeana.

Printre noutatile aduse de versiunea Android v8.0 se numara Picture-in-Picture, o mai buna optimizare a consumului de energie din baterie, rapiditate a sistemului si alte optimizari de sistem.

Software-ul va fi distribuit printr-o notificare wireless de download sau prin conectarea telefonului prin cablul USB la un PC / laptop si instalarea programului LG Bridge, pe care il puteti descarca de pe site-ul companiei LG.

sursa

2 Comments

  1. O veste buna, actualizarea Oreo este asteptata de orice utilizator, mai ales ca vine cu cateva noutati interesante

  2. Denumirea face totul :)) Nu pot sa spun ca ma impresioneaza prea tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!