StiriTech

Tesla Model S prima limuzina electrica din clasa de lux

Tesla Model S

Tesla Model S, prima limuzina de lux cu motor electric din lume.

Tesla a anuntat in premiera mondiala la sfarsitul acestei saptamani (vineri, 22 iunie), primul model de limuzina electrica din clasa de lux – Model S. Compania se pregateste sa produca un numar de 5.000 de masini din acest model, pana la sfarsitul lui 2012, urmand ca mai apoi, in 2013, sa scoata alte 20.000 de limuzine de acest tip.

Creata special pentru a intruni toate cerintele unei limuzine din clasa de lux, Tesla Model S este dotata cu 5 usi si vine cu trei variante ale bateriei electrice: de 40 kw, 60 kw si 85 kw  (in functie de dorintele clientului). Bateria este in asa fel montata in podeaua masini, incat ofera un centru de greutate foarte jos, distribuind intr-un mod foarte eficient greutatea totala a acesteia.

Compania Tesla a primit deja pentru acest model peste 10.000 de cereri din partea clientilor de peste tot din lume, urmand a fi distribuita de anul viitor clientilor din Europa si Asia. Modelul S va fi disponibil in mai multe variante de culori la un pret incepand de la $49.000 de dolari. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!