AndroidAPLICATIISOFTWAREStiri

Top 7 aplicatii Android pentru cei mici

aplicatii Android

Ei bine, au trecut cele 7 zile de la ultimul articol, asadar vom recomanda alte 7 aplicatii Android. Nu am avut imaginatia sa recomandam aplicatii pentru salvamont si diverse, insa subiectul acestei saptamani este aplicatiile pentru cei mici si pentru dezvoltarea acestora.

7. Kids Zoo

Cu ajutorul acestei aplicatii prichindelul dvs. va invata sa deosebeasca animalele si pasarile. Modul de ilustrare a animalelor este unul inteligent, avand in vedere ca odata cu afisarea imagini cu respectivul animal va reda sunetul pe care acesta il „emite”.

Descarcati aplicatia Kids Zoo de aici.

6. Kids Paint

Kids Paint va permite sa colorati. Da, aplicatia de la producatorul Virtual GS include o interfata lejera si un mod de pictare foarte fin prin doar cateva slide-uri pe display-ul tactil al device-ului dvs Android.

Descarcati si pictati! aici.

5. Anotimpurile

„Anotimpurile” este o aplicatie romaneasca produsa de Kidsopia. Jocul detine mai multe functii educative pe care o sa le descoperiti jucandu-l.

Descarcati „Anotimpurile” de aici.

4. Dr. Panda’s Handyman

Doctorul Panda are nevoie de unele modificari prin casa. Prin aceasta aplicatie prichindelul dvs. are oportunitatea sa-si etaleze dibacia. TribePlay ofera o intreaga serie de jocuri educative avandu-l ca personaj principal pe doctorul Panda.

Descarcati aplicatia de aici.

3. Origami Instructions

Aceasta aplicatie este dedicata copiilor ceva mai mari, deoarece fiind mai avansati in gandire au nevoie de activitati mai complexe, precum realizarea unui origami.

Descarcati Origami Instructions de aici.

2. Fun Calculator Kids Math Game

Ajuta-l pe „Calci”, personajul jocului. Modul de desfasurare al jocului este realizarea problemelor de matematica.

Descarca jocul de aici.

1. Color & Draw for kids

Aplicatia este foarte inteligenta avand pagini de colorat, cu invitații vocale înregistrate, care permite dezvoltare prichindelului. Aplicatia producatorului TipTap este descarcata intr-un numar foarte mare si este disponibila pentru versiunea de Android 2.2 si superioare.

Descarcati aplicatia de aici.

Ca de fiecare data, va rog sa nu ezitati sa faceti sugesti constructive, iar daca aveti intrebari le asteptam cu drag, doar asa ne putem inbunatati continutul site-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!