APLICATIISOFTWAREStiriWindows Phone

Top 7 aplicatii Windows Phone [Saptamana 27.01 – 02.02]

aplicatii Windows Phone

Iata-ne la primul articol cu recomandari de aplicatii din Windows Phone Store. Ne vedem in fiecare sambata cu noi aplicatii utile smartphone-urilor voastre, aici, la Gadget Talk Romania.

Primele 7 aplicatii recomandate sambata aceasta se bazeaza in general pe sanatate si miscare. Sa incepem!

7. Music Drop ( Descarca aplicatia gratuit )

Aceasta aplicatie ofera posibilitatea transferarii de muzica de pe telefonul tau, prin intermediul unui browser, simplu si rapid, fara a mai conecta cablul de date sau cardul micro SD la vreun dispozitiv. Tot ce trebuie, e ca dispozitivele intre care se face transferul sa fie conectate la aceeasi retea de internet.

6. Runtastic Squats ( Descarca aplicatia [pret: 4 RON] )

Monitorizeaza-ti numarul de genoflexiuni efectuate cu ajutorul aplicatiei Runtastic Squats. Ele sunt monitorizate automat cu ajutorul accelerometrului din dotarea telefonului. Ai la dispozitie statistici, top Runtastic, dar si un tutorial pentru a executa genoflexiunile intr-un mod corect.

5. Runtastic Pull-Ups ( Descarca aplicatia [pret: 4 RON] )

Runtastic Pull-Ups este o aplicatie destinata tractiunilor la bara, fiind monitorizate eficient cu ajutorul accelerometrului din dotarea telefonului tau. Invata sa faci tractiunile la bara intr-un mod cat mai corect datorita tutorialului inclus in aplicatie. Te poti lauda cu rezultatele excelente pe retelele socializare prin intermediul functiei de distribuire a rezultatelor obtinute.

4. Runtastic Sit-Ups ( Descarca aplicatia [pret: 4 RON] )

Fii propriul tau antrenor si lucreaza-ti abdomenul corect. Atinge-ti telul! Aplicatia iti numara abdomenele, dar iti spune si cand sa faci pauza. Ai la dispozitie 3 niveluri de executare a acestor abdomene, toate acestea dezvoltandu-ti fizicul pentru 100 de abdomene intr-o sesiune.

3. Runtastic Push-Ups ( Descarca aplicatia [pret: 4 RON] )

Sanatatea e cea mai importanta. Invata sa faci flotari corect ca soldatii in armata! Aplicatia Runtastic Pull-Ups iti numara flotarile atunci cand atingi ecranul cu nasul, iti spune cand sa faci pauza si te poti lauda cu numarul ridicat de flotari pe Facebook, sa vada prietenii ca esti un tip ambitios.

2. GTA: San Andreas ( Descarca aplicatia [pret: 28 RON] )

Cel mai popular joc dezvoltat de Rockstar Games e disponibil pe Windows Phone Store. GTA: San Andreas e disponibil telefoanelor performante, astfel, dispozitivele dotate cu 512MB ram nu pot rula acest joc. Pentru a rula jocul, ai nevoie de 2.5 GB spatiu liber.

1. Calatorii Bing Beta ( Descarca aplicatia gratuit )

Pasionat de calatorii? Esti in concediu dupa un an plin de munca? „Calatorii Bing Beta” iti vine in ajutor cu tot ce iti trebuie pentru o calatorie fara griji si probleme. Faci rezervari, verifici starea zborurilor si poti vizita virtual hotelurile pentru a-ti decide locul perfect de cazare. Afla despre atractiile destinatiei alese de tine si citeste recenziile vechilor turisti pentru a-ti face o opinie despre destinatia propusa.

Acestea au fost recomandarile de sambata aceasta. Ne vedem saptamana viitoare, cu noi recomandari. Pana atunci, asteptam parerile si intrebarile voastre prin comentarii, iar noi va vom raspunde cat mai repede posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!