StiriTech

Vodafone a deschis un super magazin in centrul AFI Palace din Bucuresti

Astazi, 26 iulie Vodafone Romania a deschis oficial portile noului magazin – Vodafone Experience Store, amplasat in centrul AFI Palace din Cotroceni, Bucuresti, magazin ce se intinde pe o suprafata totala de 500 de metri patrati. Acest super magazin este cel mai mare din tara ca suprafata, detinut de operatorul de telefonie mobila.

Vodafone Experience Store iese din tiparul standard al magazinelor Vodafone, deoarece este predominat de un aer high-tech, datorita numarului mare de standuri cu terminale: telefoane, tablete si  desktop PC-uri, expuse in magazin. O alta invoatie sunt cele 20 de proiectoare amplasate pe toata suprafata magazinului, ce redau (proiecteaza) tot felul de imagini pe peretii Experience Store.

Vodafone mai ofera si un spatiu de joaca pentru cei mici tot in incinta magazinului, astfel incat clientii magazinului isi poata rezolva diferitele probleme in liniste, in timp ce copii se pot juca in voie. Tot in incinta magazinului, clientii beneficiaza de internet gratuit prin wireless, la o viteza de 42Mbps.

Compania Vodafone a investit jumatate de milion de euro in acest magazin, de amenajarea caruia sa ocupat Trans Form, o companie de arhitectura din Cluj Napoca, care a amenajat si celalalte 91 de magazine din reteaua Vodafone Romania.

sursa foto: Vodafone Romania

[showhide]

  • Vodafone Experience Store aduce o experienta de retail superioara, care imbina inovatia tehnologica cu o noua abordare a relatiei cu clientul
  • Special pentru ziua lansarii si pentru weekendul care urmeaza, Vodafone organizeaza mai multe evenimente si concursuri cu premii, in AFI Palace Cotroceni
  • In perioada 26 – 29 iulie, in Vodafone Experience Store va fi disponibila o oferta promotionala speciala, valabila atat pentru clientii noi cat si pentru cei existenti, care aduce 100 de Euro discount la achizitionarea mai multor modele de smartphone de top, impreuna cu abonamentul Mega 11

Bucuresti, 24 iulie 2012 – Vodafone Experience Store isi va deschide portile pentru toti fanii tehnologiei dornici sa se bucure de o experienta de retail cu adevarat inovatoare, care imbina accesul direct si facil la tehnologie si gadget-urile de ultima generatie cu o interactiune personalizata si cat mai calda cu vizitatorii si clientii.

Situat in AFI Palace Cotroceni, Vodafone Experience Store se intinde pe un spatiu deschis de 500 mp, la etajul 1, in proximitatea patinoarului. Aici, clientii vor putea explora si testa lumea Internetului mobil la viteze de pana la 43.2 Mbps, cu ajutorul celor mai performante smartphone-uri si tablete, impreuna cu produsele si serviciile din portofoliul Vodafone. Mobilitatea este, de altfel, conceptul cheie pentru intreaga experienta, de la design si mobilier, pana la asistenta acordata clientilor.

Special pentru lansare, incepand de astazi si pana pe 29 iulie, toti cei pasionati de lumea tehnologiei sunt asteptati in zonele special amenajate din incinta complexului comercial, situate in apropierea patinoarului, pentru a participa la concursuri cu premii si a se bucura de evenimente inedite. Cu ajutorul tabletelor si a telefoanelor, vizitatorii vor putea sa compuna muzica, sa picteze sau sa „doneze” o fotografie din albumul lor foto din telefonul mobil. Toti participantii vor intra automat intr-o tombola la care vor putea castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele trei telefoane Vodafone Smart II, precum si lectii particulare de muzica, pictura, fotografie.

In 26 iulie, ziua lansarii, Vodafone Experience Store va fi locul in care „tehnologia devine arta”, astfel, ca mai multi artisti vor interactiona cu publicul din AFI Palace Cotroceni intr-un mod inedit: un DJ va sustine un recital special, mixand la tablete, un artist ilustrator va inlocui panza cu o tableta si creionul cu o aplicatie speciala de desenat pentru telefonul mobil si va face portrete digitale tuturor celor care vor pasi pe portile magazinului, un actor „va mima” aplicatii pentru telefonul mobil iar trupa Sensor va sustine un concert inedit pe tablete. Mai mult, clientii prezenti joi in AFI Palace Cotroceni, incepand cu ora 14:00, vor putea participa la un concurs de tip Treasure Hunt, pentru care s-au pus in joc premii speciale – terminale (Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy Tab, Vodafone Smart II) si bilete la film.

In plus, in perioada 26 – 29 iulie, in Vodafone Experience Store va fi disponibila o oferta promotionala, valabila atat pentru clientii noi cat si pentru cei existenti, astfel:

– Clientii care vor achizitiona un abonament incepand cu Mega 11 + optiunea de internet pe mobil 1 GB vor beneficia de un discount de 100 Euro (TVA inclus) pentru smartphone-uri performante (iPhone 4S 16 GB/ 32 GB/ 64 GB, iPhone 4 8Gb, HTC One S, HTC One X, HTC Rhyme, HTC Sensation XL, LG Optimus 3D Max, Motorola RAZR Maxx, Motorola RAZR, Nokia Lumia 800/ 900, Black Berry Torch 9810, BlackBerry Bold 9900, Samsung Galaxy Note 16GB, Samsung Nexus Galaxy I9250, Samsung GALAXY S III 32GB, Sony Xperia S, LG Optimus 4X), precum si beneficii duble (minute/SMS in retea, minute/SMS nationale, trafic internet), pe o perioada de 6 luni, pentru pachetele Smartphone incepand cu Mega 11 + 1 GB trafic internet.

– Clientii care vor achizitiona anumite produse din magazinul Vodafone Experience Store vor primi cadouri atractive, cum ar fi casti Bluetooth sau stick-uri de memorie 4 GB.

Vodafone Romania este divizie a Vodafone Group Plc. Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, dupa venituri, cu 406,4 milioane de clienti in intreaga lume, la 30 iunie 2012. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.

[/showhide]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!