SOFTWAREStiriWindows

Imagini si video cu Windows 9 publicate online

windows 9

Windows 9 – Imagini si video scapate online

Microsoft pregateste un nou sistem de operare, Windows 9, iar partenerii companiei deja au pus mana pe o varianta „Technical Preview” al noului sistem de operare. Se pare ca unul dintre acesti parteneri a dezvaluit o serie de fotografii cu acest nou OS, iar publicul din mediul online se arata cat de cat multumit, si spera ca noua versiune sa reprezinte un succes.

Aruncand o simpla privire peste poza de mai sus, dar si urmatoarele de mai jos, observam ca interfata Metro a fost integrata in clasicul meniu de Start, unde vom avea parte de cateva icon-uri Metro, dar si o lista verticala de aplicatii, asa cum ne-am obisnuit pe Windows 7. Cateva din schimbarile vizibile in aceste poze sunt reprezentate de faptul ca aplicatiile Metro pot fi rulate intr-o fereastra de tip „windowed”, un nou centru de notificare, un buton de cautare in bara de activitati, rame mai mici la ferestrele Windows si multe altele.

Iata cateva poze cu Windows 9:

Mai mult, si un videoclip cu Windows 9 a fost scapat pe Internet, putand vedea foarte clar cum arata sistemul de operare, cum deschide anumite aplicatii, design, functionalitati si altele. Aceste materiale par foarte autentice, dar avand in vedere ca versiunea Windows prezenta in imagini este una „Technical Preview”, ne-am putea astepta la cateva schimbari. Insa, per total, Windows 9 nu difera foarte mult fata de Windows 8.1, ceea ce inseamna ca Microsoft s-a concentrat mai mult pe performanta si stabilitate, avand in vedere ca Windows 8.1 nu a reprezentat un prea mare succes fata de Windows 7.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!