Allview lanseaza doua smartphone-uri dual-SIM de top – P4 si P5 Alldro

Allview, un important producator de tablete si smartphone-uri pe piața romaneasca a anuntat lansarea a doua smartphone-uri dual-SIM de top: Allview P4 Alldro și Allview P5 Alldro.

Sa le luam pe rand. Allview P4 este primul smartphone produs de companie, ce vine cu suport Dual-SIM, masoara 9.8 mm in grosime, este echipat cu un ecran de 4.3″ Super AMOLED Plus ce vine cu o rezolutie de 480×800 pixeli. Camera de 8 megapixeli cu auto-focus si LED flash permite posesorului o captare video la o rezolutie HD de 720p. Allview P4 ruleaza sistemul de operare Google Android versiunea 4.0 Ice Cream Sandwich.

Allview P5 este tot un smartphone dual-SIM, ce vine echipat cu un procesor dual-core ARM Cortex 9 si ruleaza sistemul de operare Android 4.0 ICS. Ecranul telefonului are o diagonala similara de 4.3 inch cu tehnologie IPS la o rezolutie de 480×800 pixeli, ce permite unghiuri de vizibilitate mult mai mari fata de telefoanele cu display normal.

Ambele modele de telefon beneficiaza de securitatea oferita de softul BitDefender Premium, varianta ce este valabila 90 zile cu optiune de prelungire la expirarea licentei.

Modelul Allview P4 este disponibil începand de astazi la un preț recomandat de 1299 lei. Allview P5 va fi lansat ceva mai tarziu, pretul nefiind inca stabilit. Atat P4 cat si P5  vor putea fi achizitionate de la toti partenerii Allview din Romania.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *