Stiri

Primele capturi de ecran de pe un GALAXY S4 ne arata noua interfata a sectiunii Setari

capturi ecran samsung galaxy s4

Ne aflam la doar o saptamana distanta de marea lansare a producatorului Samsung Electronics. Pe data de 14 martie, intr-un eveniment grandios la New York, Samsung va lansa modelul de telefon GALAXY S4, flagship-ul companiei pentru acest an.

Astazi au aparut in presa o serie de capturi de ecran de pe o unitate Samsung GALAXY S4 care ne arata o interfata (UI) usor modificata, in special la sectiunea Setari. Din ce vedem din aceste imagini, Samsung foloseste o culoare usor mai deschisa pentru interfata TouchWiz. Aceleasi screenshot-uri confirma camera foto de 13 megapixeli si proecsorul quad-core de 1.8GHz de pe noul model. Imaginile confirma si noile functii Smart (Smart Rotate, Smart Pause, Smart Stay, Smart Scroll) despre care se zvonea ca Samsung le va introduce odata cu lansarea noului telefon.

In plus, aflam chiar de la unul din oficialii Samsung ca GALAXY S4 va ramane la carcasa de plastic cu care ne-au obisnuit (posibil ca frame-ul telefonului sa fie construit din aluminiu) si o noua functie bazata pe tehnologia eye-tracking cu ajutorul careia utilizatorii de S4 vor putea face scroll doar din priviri.

Mai sunt aproximativ 8 zile pana la evenimentul Samsung Mobile Unpacked programat pentru data de 14 martie, la New York, acolo unde telefonul GALAXY S4 va fi lansat oficial.

sursa 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!