SmartphonesSOFTWAREStiriWindows Phone

Microsoft distribuie actualizarea Windows 10 Mobile telefoanelor Lumia!

Microsoft distribuie actualizarea Windows 10 Mobile telefoanelor Lumia!

In sfarsit, avem vestea pe care suntem siguri ca si voi, ca si noi, o asteptam de cateva luni bune de zile. Microsoft a dat drumul la actualizarea de software care aduce Windows 10 Mobile pe telefoanele Lumia cu Windows Phone 8.1. Din lista telefoanelor compatibile la acest moment fac parte modelele: Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830 si Lumia 930.

Microsoft distribuie actualizarea Windows 10 Mobile telefoanelor Lumia

Actualizarea este disponibila din acest moment, prin aplicatia Update Advisor, pe care o puteti descarca de pe Windows Store. E posibil ca noul firmware sa nu fie disponibil pentru toate modelele mai sus mentionate, aceasta deoarece operatorii telecom locali ar putea intarzia aprobarea softului pentru a mai adauga anumite aplicatii sau servicii.

Ce va putem spune concret in acest moment, este faptul ca toti cei care detin un Lumia liber de retea (nu a fost achizitionat de la operatori) din lista de mai sus, atunci este eligibil pentru acest upgrade acum. Noi am reusit sa instalam Windows 10 Mobile update pe un Lumia 735.

Noutatile aduse de Windows 10 Mobile sunt numeroase. Dintre cele mai importante mentionam imbunatatirea performantei aplicatiilor Office si Outlook, functionalitate asistentului virtual Cortana la acelasi nivel cu ceea ce ofera pe versiunea Win 10 PC Desktop, aplicatia Twitter este si ea actualizata si speram ca in cel mai scurt timp vom beneficia de actualizari ale celor mai importante si mai utilizate aplicatii.

Daca ati reusit sa instalati noua versiune de Windows pe unul din modelele mai sus mentionate, asteptam cu interes feedback-ul vostru despre cum se comporta softul dupa instalare.

Un comentariu

  1. Noroc cu voi, că de la Microsoft aflam peste o luna de actualizare.
    Acum, Lumia 640 e mai „smooth”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!