EvenimenteLaptopuriStiri

Microsoft anunta Surface Laptop, cu Windows 10 S

Microsoft anunta Surface Laptop

Microsoft anunta Surface Laptop, cu Windows 10 S, un design superb si o tastatura acoperita cu microfibre.

Microsoft a adus pe piata o serie de noutati in cadrul conferintei de presa organizate ieri, 2 mai, si a carei focus a fost eductia tinerilor prin intermediul tehnologiei dezvoltate de companie si de catre partenerii sai.

In cadrul acestei conferinte Microsoft a lansat pe langa noul sistem Windows 10 S, Surface Laptop, un laptop in adevaratul sens al cuvantului cu un ecran PixelSense de 13.5″ superb, cu rezoltuie 2.256 x 1.504 pixeli.

Surface Laptop masoara numai 14.5mm grosime (foarte subtire), cantareste 1.25 Kg si vine dotat cu o tastatura backlit acoperita de un strat de ceea ce pare a fi la prima vedere pasla, insa Microsoft spune ca este un material din microfibre denumit Alcantara, produs in Italia.

Surface Laptop culori

Echipat cu generatia a saptea de procesoare Intel Core i5 si i7, 512GB SSD, 4GB / 8GB / 16GB memorie RAM si port standard USB 3.0 si un mini DisplayPort, Surface Laptop promite pana la 14 ore si jumatate de functionare.

Laptopul va fi comercializat in variante pe culorile Platinum, Burgundy (visiniu), Cobalt Blue si Graphite Gold (auriu) la preturi incepand de la 1000 de dolari si poate ajuge pana la 2.200 de dolari, in varianta cel mai bine echipata hardware.

https://www.youtube.com/watch?v=8HCVUCqZoHI

https://www.youtube.com/watch?v=74kPEJWpCD4

11 Comments

  1. Un leptop performant și arătos dar și un preț pe măsura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!