AccesoriiSmartphonesStiri

Cea mai buna husa iPhone X [Top 5 modele]

Acum mai mult ca oricand se recomanda utilizarea unei huse de protectie pentru noul iPhone X, telefonul fiind in mari proportii construit din sticla. Atat panoul de pe spate, cat si ecranul care acopera aproape complet partea frontala a telefonului, sunt realizate din sticla, sticla care la primul impact cu solul sansele ca ea sa crape sunt foarte, foarte mari. Si cum telefonul costa o mica avere, o investitie minima intr-o husa protectoare care macar sa atenueze putin acest tip de socuri mecanice atunci cand telefonul este scapat din mana, ne poate scuti de momente neplacute.

In articolul de astazi va propunem cinci tipuri de huse de protectie pentru telefonul Apple iPhone X.

Husa Spigen pentru iPhone X

Husa iPhone X Spigen

Modelul de husa/carcasa protectoare Spigen Liquid Crystal pentru iPhone X, este un model transparent realizat dintr-un policarbonat care se muleaza pe telefon si are un pret modic. Acest tip de husa protectoare este subtire, ofera acces la toate porturile si butoanele telefonului iPhone X si nu ascunde designul elegant al telefonului, husa fiind transparenta.

Pret la eMAG

 

Husa X-LEVEL Guardian (bonus folie sticla)

husa x level guardian

Aceasta husa de protectie dedicata telefonului iPhone X, este realizata dintr-un material solid cu textura mata, husa fiind disponibila pe diferite culori: negru, pe rosu, auriu sau culoarea vinului. La achizitia husei X-LEVEL Guardian, clientul primeste bonus in pachet o folie de sticla pe care o poate aplica pe ecranul lui iPhone 10. Aceasta husa are si rol de bumper, astfel ca poate proteja marginile si colturile telefonului. De asemenea, are propriile sale butoane pentru a le proteja pe cele ale telefonului.

Pret la eMAG

 

Husa iPhone X Piele Neagra

husa iphone X piele neagra

O alta husa pe care v-o recomandam pentru telefonul iPhone X, este modelul de tip carcasa construita din piele tabacita si finisata in Europa, a carei textura moale la atingere va prinde un aspect patinat natural. La interior aceasta husa este captusita cu microfibra, pentru a proteja carcasa si ecranul din sticla a telefonului, iar butoanele externe din metal se potrivesc cu culoarea iPhone-ului tau. In plus, il poti lasa in husa oricat, chiar si atunci cand il incarci wireless. Acest model de husa este disponibila intr-o gama variata de culori: rosu, roz, negru, albastru, gri, maro, etc.

Pret la eMAG

 

Husa Baseus Slim

baseus iphoneX

Un alt model de husa protectoare pe care o recomandam posesorilor de telefoane iPhone X, este modelul ultra-slim Baseus care ofera protectie la zgarieturi, socuri si uzura, husa fiind contruita din silicon si poliuretan. Aceasta husa fumurie este transparenta si ofera protectie atat spatelui telefonului, butoanelor si marginilor acestuia, cat si ecranului, deoarece include bonus o folie din sticla.

Pret la eMAG

Husa Griffin Reveal Wallet Transparenta

husa paul griffin iphone x

Ultimul model de husa de protectie pentru telefoanele Apple iPhone X, este modelul Griffin Reveal Wallet in varianta transparenta. O husa protectoare realizata din silicon de catre o companie americana infiintata in 1992, care ofera protectie la socuri si zgarieturi.

Pret la eMAG

Acestea sunt cele cinci recomandari de husa de protectie pentru modelul de telefon Apple iPhone X. Daca ati achizitionat unul dintre aceste modele asteptam cu interes feedback-ul vostru pe acest subiect. De asemenea, puteti oferi sugestii de astfel de huse, in cazul in care ati descoperit alte modele cel putin la fel de interesante si utile.

12 Comments

  1. Spigen este un brand renumit, dar ati uitat de UAG , care pentru mine cel putin este cea mai buna protectie pentru un telefon (au si modele transparente cu pretul la jumatate cat alea originale de silicon).
    NU recomand carcasele originale (piele sau silicon) din singurul motiv ca nu protejeaza partea de jos a telefonului. Am fost patit cu astfel de huse si am ramas cu ecranul spart. Multumesc.

  2. important e sa il protejeze de posibile crapaturi, la o asa investiei cu tot cu garantia lui, parca nu ti-ar conveni sa il plimbi prin service

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!