AndroidAPLICATIIStiri

Aplicatia Gmail pentru Android primeste un nou update

Dupa foarte mult timp (1 octombrie 2011), Google sa decis sa vina cu un update la aplicatia Gmail pentru Android si ne bucuram de acest lucrul pentru ca au fost ceva probleme cu notificarea noilor mesaje prin aplicatiile 3rd party.

Ce vreau sa spun e ca daca foloseai o alta aplicatie care sa te anunte ca ai primit un email nou (Elixir app de exemplu) pe Gmail, aplicatia nu te mai notificat deoarece in ultimul update Google nu mai permitea ca aplicatiile din afara companie sa aiba acces la app lor.

Se pare ca noul update de astazi repara aceasta problema dar aduce si cateva imbunatatiri pe care le voi insira dupa cum urmeaza:

  • – utilizatori cu un device Android 3.2 (Honeycomb) se pot bucura de aplicatia Gmail care este folosita acum pe Android 4.0 Ice Cream Sandwich
  • – avem optiunea Swipe pentru a naviga intre noile sau vechile conversatii
  • – acum putem da Tap pentru a accesa „Recent labels”
  • – vom putea seta notificari inviduale pentru fiecare eticheta in parte
  • – noul update aduce optiunea Sync ultimele 30 de zile de mesaje pentru o citire / cautare mult mai usoara si mai rapida atat online cat si offline.
  • – utilizatorii cu device-uri pe Android 2.2 Froyo si Gingerbread au primit doar imbunatatiri a performantei aplicatiei, iar de astazi API-u pentru Labels este disponibil pentru developeri.

Pentru update accesati versiunea web a Google Play store sau direct din aplicatia nativa Play Store a telefonului/tabletei cu Android.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!