SmartphonesStiri

Nokia in parteneriat cu Microsoft au anuntat seria Lumia ce include telefoanele: 710, 800 si 900

Nokia impreuna cu partenerul oficial Microsoft au adus de astazi seria Lumia si in Romania. Acest eveniment a avut loc in clubul Baretto din Bucuresti unde compania Nokia Romania a lansat trei modele si anume: Nokia Lumia 900, Nokia Lumia 800 si Nokia Lumia 710. De precizat ca toate trei ruleaza sistemul de operare Microsoft Windows Phone 7.5 Mango.

Andi Moisescu a fost gazda evenimentului la care au vorbit managerul general pentru Nokia România – domnul Marcus Storkel,  vicepreședintele Nokia Central and East Europe – domnul Albertor Matrone și CEO-ul Microsoft România – domnul Ronald Binkofski.

In mod oficial in oferta operatorilor de telefonie mobila vor sosi de la mijlocul lunii aprilie doar ultimele doua, Nokia Lumia 900 va ajunge ceva mai tarziu. Oricum retaileri din tara le vor avea disponibile ceva mai repede si libere de retea asa ca mare atentie la promotiile de Paste.

Dintre toti operatorii doar Orange are in stoc unul din cele trei Nokia Lumia si anume Lumia 800, telefon ce poate fi achizitionat la pretul de 149 de euro pe abonament sau la liber disponibil pentru 470 de euro.

via Gadget.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!