AndroidAPLICATII

Aplicatia Google Play Store v4.0.25 disponibila pentru instalare

play-4.0

Astazi la pranz Google Inc a anuntat ca incepe distribuirea noului Google Play store pentru terminalele care ruleaza Android 4.2.2 (in principiu cele din seria Google Nexus). Aplicatia este deja disponibla pentru a fi descarcata pe forumurile de specilitate, cum este XDA Forums.

In cazul in care nu detineti un astfel de terminal care sa ruleze Android 4.2 si va doriti sa aveti instalata noua versiune a aplicatie de Play store, o puteti descarca de aici:

Screenshot_2013-04-09-21-15-05

Descarca APK-ul Google Play store v4.0.25 

Link 2 

sursa XDA; Google

5 Comments

  1. Am cumparat o tabletă Samsung T555 si acum cca.o saptamana din greseala am sters aplicatia actualizari servicii Google play. De atunci tableta nu mai răspunde corect și nu reușesc sa actualizez celelalte aplicatii.Se poate sa ma ajutati? Nu știu cum as putea remedia greseala.

  2. Da, cel mai probabil. Porneste, te rog, aplicatia, intra la Settings (setari) si spune-ne, jos de tot, ce versiune scrie la Google Play store? Daca nu e versiunea 5.x.x inseamna ca trebuie actualizata, desi se face automat de cele mai multe ori, daca are conexiune la internet telefonul sau tableta.

  3. Aplicatia se tot inchide imediat dupa ce o pornesc, e o problema de la mine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!