GamingVideosWINDOWS

A aparut primul trailer pentru Lost Planet 3. Astea da conditii extreme!

Primul trailer pentru noul joc Lost Planet – episodul 3, a ajuns pe YouTube astazi. Din trailer ne este dezvaluit personajul principal Jim, un pilot de roboti care pleaca intr-o misiune extrem de periculoasa pe planeta E.D.N III. Ca sa fie siguri ca, Jim este suficient de motivat ca sa duca la bun sfarsit noul angajament, angajatorul lui compania NEVEC (Neo-Venus Construction), i-a virat in cont o suma importanta de bani.

Jim face parte din echipa bazei Coronis, echipa ce este insarcinata cu pregatirea terenului pentru colonizarea planetei. Misiunea lui este de a aduna mostre pentru a gasi potentiale surse de energie (cunoscuta sub numele de – Thermal Energey) si in acelasi timp de a supravietui conditiilor vitregi. El ajunge sa riste totul in speranta ca va lovi pot-ul cel mare cat mai repede pentru a se intoarce la familia.

Lost Planet 3 va oferi o varietate de stiluri de joc, de la lupte corp la corp, la lupte intense gen FPS (first person shooter). Fie ca vei juca doar in single player povestea Lost Planet 3 sau multiplayer noul episod pare sa ne impresioneze inca din momentul in care vom incepe sa-l jucam.

httpvh://youtu.be/NhH0w0u8x30

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!