APLICATIISOFTWARE

BCR lanseaza aplicatia George (online banking pe smartphone/tableta)

cum devin cliend george bcr?

BCR a lansat de curand o noua aplicatie de online banking pentru telefoanele mobile si tablete cu Android si iOS.

Geroge nu este doar un serviciu de internet & mobile banking, ci un mod complet de a face banking, o experiență digitală. Disponibil pe telefon și tabletă sau laptop, George este pregătit să te însoțească peste tot și să facă totul mai simplu și mai inteligent. De la primul login până la cea mai importantă tranzacție, simți că îți simplifică viața și face banking-ul în sfârșit cool.

Update aprilie 2022:

 

Cum poți deveni client BCR direct din confortul casei tale?

Principalele avantaje ale clienților lui George:

 • ZERO comision de administrare
 • ZERO comision la retrageri de la orice ATM din lume sau transferuri în lei către orice bancă din România
 • ZERO comision pentru emiterea și administrarea a 2 carduri suplimentare
 • Transfer instant de bani în contul George, cu un alt card, de la altă bancă. Simplu, 100% online, 100% inteligent.
 • Mai multe conturi la mai multe bănci? Nicio problemă. George este prieten cu orice bancă. Multibanking – poți sa vezi totul rapid, intr-un singur loc: George app.
 • Bani înapoi la cumpărături. Activezi George Moneyback din Profil, plătești cu cardul la partenerii noștri și primești înapoi în cont suma echivalentă reducerii.
 • Produse bancare 100% digitale și reduceri exclusive în George Store, mai multe detalii aici : https://www.bcr.ro/ro/persoane-fizice/digital-banking/george-store
 • Contul George poate fi personalizat adăugând componentele preferate precum: cardul gold sau platinum, asigurari de calatorie,s.a.

Denumita George, aplicatia iti permite sa efectuezi transferuri bancare de pe mobil sau tableta, sa efectuezi plati pentru utilitati, sa achiti facturi pe plan local simplu si rapid cand esti in miscare. Aplica acum pentru un pachet cu cont curent!

„George își propune să-și ajute utilizatorii să-și înțeleagă mai bine comportamentul financiar. Tocmai de aceea designul său este unul simplu și prietenos. Este responsabilitatea noastră ca bancă să se asigurăm că oamenii știu și înțeleg câți bani au și cum și pe ce îi cheltuiesc și ce pot face cu acești bani,” a declarat Maurizio Poletto, Creative Manager and Managing Director George Labs, hubul de inovație digitală al Erste Group

De asemenea, aplicatia George a celor de la BCR dispune de o functie de autosugestie atunci cand doresti sa transferi un contact din agenda salvata in telefon pentru comoditate si eficienta, iti permite sa scanezi si-apo sa platesti prin intremediul IBAN scannerului integrat in aplicatie, sa ti evidenta finantelor in timp real si in culori pentru a identifica usor fiecare contact business sau personal.

In plus, noua aplicatie George a celor de la BCR functioneaza pe baza de amprenta, pattern sau cod pin pentru un plus de securitate.

„La nivel local, în jurul lui George a fost dezvoltat un întreg ecosistem digital, cu cont curent și card atașat, ce va putea fi contractat exclusiv online după 1 decembrie. Până acum am testat întregul proces. Sunt câțiva pași care trebuie parcurși. În primul rând clientul trebuie să-și scaneze buletinul, ulterior utilizatorul este rugat să-și facă un fotografie de tip selfie. Sistemul face o comparație între poza de pe buletin și selfie. Dacă sistemul spune că totul e ok, clientul își alege cardul și specifică care este locația unde să-i fie trimis acesta. Următorul pas este o discuție video cu un specialist BCR care verifică identitatea clientului. Urmează apoi generarea electronică a contractului, care va fi semnat și de client și de reprezentantul BCR prin semnătură calificată. Atunci începe procesul de generare a contului, clientul primește credențialele și acces în platformă, cardul urmând să-i fie trimis prin Poștă. Pachetul George vine și cu o serie de beneficii, printre care comision 0 la retragerile de la orice bancomat din țară sau străinătate”, a declarat Cristian Mustață, Șef Departament Strategie Digitală, BCR.

BCR spune ca aplicatia e constant actualizata cu noutati in materie de functii, iar pentru utilizarea ei pe un smartphone si/sau o tableta,. Deschiderea contului si activarea aplicatiei Geirge BXR se poate face online, dara sa va deplasati la banca. Urmeaza pasii de aici si deschizi cont bancar direct de acasa.

George. De asemenea, aplicatia ruleaza numai pe gadgeturi cu versiunea de Android 4.4 sau o versiune mai recenta si pe iOS 10.3 sau o versiune actuala.

Mai trebuie sa stiti ca aplicatia ocupa 56MB pe Android, respectiv 157MB pe iOS, si ca o puteti descarca de pe Google Play Store aici si de pe App store de aici.

2 Comments

 1. O aplicație destul de utila clientilor BCR ,de mare ajutor și foarte complexa
  Are multe benefici pentru clienti sai

 2. Nu am niciun cont deschis la BCR dar aplicatia Geoerge mi se pare interesanta, bine gandita pentru clientii fideli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!