ANDROIDGamingStiri

Huawei Tron o noua consola de jocuri cu Android

Huawei Tron

Inspirati sau nu de consola Ouya, chinezii de la Huawei au anuntat saptamana aceasta la CES 2014 propria consola – Huawei Tron, bazata pe sistemul de operare Android.

Spre deosebire de consola Ouya lansata anul trecut, Huawei Tron este dotata cu specificatii mai bune. Consola este echipata cu un procesor quad-core Nvidia Tegra 4, 2GB de RAM, pana la 32GB memorie interna, conectivitate WiFi, Bluetooth 3.0, port USB 3.0, port HDMI, controller cu pad tactil in forma de cerc (vezi foto sus) si versiunea de Android 4.2 JellyBean.

Chiar daca este o consola de jocuri, Huawei Tron nu beneficiaza de prea multe jocuri optimizate pentru utilizarea unui controller si asta pentru ca in general jocurile disponibile pe Google Play store nu au ca standard acest tip de optimizare. Huawei va trebui sa incheie cateva parteneriate cu cativa dezvolvatori importanti de jocuri, pentru a putea oferi o astfel de optimizare.

Huawei a anuntat ca noua consola va costa $120 si, deocamdata, va fi comercializata doar pe piata din China, fara a preciza cand sau daca va fi disponibila si in Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!