SOFTWAREStiriWindows Phone

Actualizare Nokia Lumia Black de azi disponibila pe Lumia 1020 si Lumia 925. Aduce functia de creare directoare si altele

Actualizare Nokia Lumia Black

Nokia a anuntat astazi pe blogul oficial ca a pornit distribuirea actualizarii Lumia Black pentru telefoane Lumia cu Windows Phone 8 la nivel global. De aceasta actualizare Nokia Lumia Black se vor bucura, inclusiv utilizatorii din Romania.

Din punct de vedere al noutatilor, actualizarea Nokia Lumia Black aduce suport pentru creare de foldere (directoare) pe ecranul de start (vezi foto sus), Nokia Glance screen 2.0, Bluetooth LE, Nokia Refocus (functie camera foto la telefoane Lumia cu minim 1GB de RAM), Nokia Beamer (transfer fisiere), Nokia Storyteller (aplicatie care organizeaza fotografiile dupa data si locatie), Nokia Camera (combina Nokia Pro Camera si Smart Camera),

Actualizarea este disponibila de astazi pentru modelele de smartphone Lumia 1020 si Lumia 925, iar celalalte modele urmand a fi actualizate in urmatoarele saptamani. In cazul in care nu ati primit deja o notificare pentru a actualiza la ultima versiune de software, puteti incerca manual, daca intrati la Setari – Actualizare telefon.

http://www.youtube.com/watch?v=JzxSo-pI-YE#t=0

Am incercat sa vedem daca e disponibil pentru Lumia 1020, din pacate nu am reusit sa prindem un slot disponibil pe serverele Nokia. In cazul in care reusiti sa actualizati la noua versiune, va rugam sa reveniti cu pareri, comentarii aici pe articol.

Pentru mai multe detalii accesati pagina de suport de la Nokia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!