EvenimenteStiriTech

Internet & Mobile World 2015 aduce peste 80 de nume sonore din business-ul digital in Romania

Internet & Mobile World 2015

In perioada 7-8 octombrie, se va desfasura o noua editie de Internet & Mobile World 2015 in pavilionul central al Romexpo, eveniment la care Gadget Talk Romania este partener media principal alaturi de publicatii precum Wall-Street, PlayTech si Radio ZU.

Internet & Mobile World 2015 aduce pe cele patru scene cu tematice diferite: ‘Main Stage’, ‘Business Software Stage’, ‘Digital & E-commerce Stage’ si ‘Developers Stage’, peste 80 dintre cele mai sonore nume din industrie, care vor susține sesiuni despre cele mai recente tendinte in dezvoltarea business-ului digital.

Lumea, așa cum o știm, se schimbă rapid și radical, odată cu intrarea în epoca digitală. Transformarea are o amploare pe care puțini au anticipat-o, dar pe care o putem folosi în favoarea noastră. Speakerii invitați anul acesta la IMWorld, nume recunoscute la nivel mondial pentru expertiza pe care o are fiecare în domeniul său de activitate, vor vorbi despre strategii de creștere a unui business digital, felul în care digitalul transformă marketingul, despre Internet of Things, inteligența artificială și multe alte subiecte de impact. La IMWorld, începem șlefuirea viitorului digital împreună”, a declarat Alexandra Dabu, Project Managerul IMWorld 2015.

Pentru al patrulea an consecutiv, partenerul principal al evenimentului este Telekom Romania

“ Telekom este un brand care susține inovația, un ingredient esențial într-o lume guvernată de viteză, datorată, în mare parte, și  industriei digitale. Portofoliul Telekom cuprinde soluții complete IT&C pentru companii, care ii ajuta pe clientii nostri sa faca fata celor mai provocatoare cerinte de business, ca și soluții de tip Smart City pentru sectorul public, contribuind la reducerea costurilor si la imbunatatirea serviciilor publice de care beneficiaza comunitatile locale. Ne bucurăm să susținem pentru al patrulea an consecutiv IMWorld, pentru că ne dorim să fim acolo unde se discuta viitorul tehnologic, construirea acestuia fiind un obiectiv principal si o preocupare constanta a companiei noastre., a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, Segment Business, Telekom Romania.

Astfel, participanții la IMWorld 2015 vor avea ocazia să-l urmarească, pe Main Stage, pe Andy Chen, omul din spatele Aspiro Group, companie achiziționată de rapperul american Jay Z pentru o sumă record. Totodată, pe Digital Marketing Stage, vor fi prezenți, printre alții, Lukas Maixner și Anthony Quigley, nume sonore în social marketing, care vor vorbi despre dezvoltarea pe social media și Mobile Marketing.

Andy Chen, fost CEO Aspiro Group. Investitor în start-up-uri atât din Europa, cât și din Statele Unite și business adviser pentru mai multe companii la început de drum, dar și din top Fortune 500, Andy este în prezent membru în consiliul consultativ al Forumului Economic Mondial. Chen a condus, până în aprilie 2015, Aspiro Group, companie listată la bursa de la Stockholm, care se află în spatele serviciilor de streaming de muzică TIDAL și WiMP și care a fost achiziționată în acest an de rapperul american Jay Z, în cadrul unei tranzacții în valoare de 56 milioane de dolari. Anterior, Andy a fost CEO la Preview Networks, VP la Viacom International și MTV Europe, precum și director de strategie la Aegis Media.

Chen și-a început cariera în San Francisco, la finele anilor ’90, în plină expansiune a epocii „dotcom”. Este absolvent al Universitații din California și deține un MBA în Global Management la Universitatea din Stockholm. O prezență frecventă pe scenele conferințelor și summit-urilor internaționale de digital media, Andy va vorbi la IMWorld 2015 despre strategiile de creștere a unui business digital.

Jeremy Abbett, Creative Evangelist la Google. Votat între cei mai influenți 100 de tineri din industria digitală din Europa, Jeremy este, în prezent, Creative Evangelist la Google, poziție din care colaborează cu agențiile de creație și cu brandurile pe partea de creativitate, strategie vizuală și viziune. Înainte de Google, a fost director de design în cadrul start-up-ului Stuffle, cu care a câștigat mai multe premii importante în industria digitală. In 2012, Apple a desemnat Stuffle ca fiind una dintre cele mai bune aplicații pentru mobil. La IMWorld 2015, Jeremy va vorbi despre impactul digitalului asupra marketingului și despre transformarea digitală.

Lukas Maixner, co-fondator Socialbakers, una dintre cele mai mari companii de social media marketing și soluții de analytics (cu peste 2.700 de clienți din 100 de țări, inclusiv jumătate din companiile din top Fortune 500), deține singura platformă de analytics care oferă industriei benchmarking la nivel local și o clasificare locală în social media.  Prezent ca speaker la peste 30 de evenimente din industrie, atât în Europa, cât și în America, Australia și Asia, Lukas va vorbi la IMWorld 2015 despre PR și strategii pentru dezvoltarea pe social media.

Anthony Quigley, fondator și director al Digital Marketing Institute. Cu o experiență de peste 30 de ani în dezvoltarea, managementul și conducerea de afaceri de succes, Anthony este senior adviser pentru mai multe companii listate, dar și start-up-uri. Este, totodată, fondator și director al Digital Marketing Institute, organizație educațională prezentă în peste 50 de țări, care oferă certificări în domeniul marketingului digital. De-a lungul anilor, a fondat sau a deținut funcții de conducere în companii precum Code Institute, eWare, Xanthal, iQuate, Microsoft, Net Results și Web Kitchen. Experiența pe care o are în dezvoltarea afacerilor prin intermediul tehnologiilor digitale l-au transformat rapid într-o prezență constantă în presă sau la evenimentele de specialitate. La IMWorld 2015 va vorbi despre strategii de Mobile Marketing.

Paddy Moogan, co-founder Aira si unul dintre cei mai apreciati experti SEO din UK. Paddy lucrează în online din 2004, când a renunțat la facultatea de Drept. De atunci, a trecut prin doua agenții, inclusiv Distilled, unde a fost VP și de unde a plecat ca să înființeze Aira, agenție de marketing digital care oferă consultanță SEO, Content Maketing și campanii de PPC pentru clienți din Marea SUA, Europa și Australia.  Autor al cărții „The Link Building Book”, Paddy a fost speaker la numeroase conferințe și seminarii din industrie, inclusiv MozCon, SMX Sydney, Marketing Festival și SAScon. La IMWorld 2015 va vorbi despre viitorul marketingului digital și inteligența artificială.

Accesul la IMWorld 2015 se face pe bază de înregistrare prealabilă, iar biletele pot fi cumpărate online, accesând www. imworld. ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!