SmartphonesStiri

Nokia C1, primul smartphone cu Android dupa Microsoft?

Nokia C1

In momentul de fata, putem afirma cu tristete, ca producatorul finlandez de telefoane mobile Nokia, nu mai exista pe acest segment de piata. Acest lucru se datoreaza si faptului ca Microsoft a cumparat toata afacerea companiei de dispozitive mobile si servicii pentru o suma colosala cu mai bine de un an de zile in urma.

Insa, odata cu expirarea clauzei din contractul incheiat cu Microsoft la acea data, Nokia Technologies va putea produce din nou telefoane (dar nu inainte de iarna lui 2016), iar unul dintre aceste modele ar putea fi smartphone-ul cu Android, Nokia C1, care apare fotografiat in premiera.

Nokia C1 este unul din telefoanele prototip la care finlandezii lucreaza in aceasta perioada de embargou, impus de contractul mai sus mentionat.

Conform zvonurilor, Nokia C1 din aceste imagini, ar rula Android 6.0, ar avea un ecran cu diagonala de 5 inci, rezolutie 1080p (Full HD), 2GB memorie RAM si o camera foto cu blit pe spate (nu se stie de cati megapixeli este senzorul).

Imaginea care prezinta spatele telefonului este usor ciudata, din punctul nostru de vedere. In primul rand, pentru ca logo-ul Nokia apare amplasat intr-o alta zona decat ne obisnuiau finlandezii pe telefoanele Lumia, iar in al doilea rand, pentru ca, camera foto pare amplasata usor spre dreapta, nefiind aliniata perpendicular cu logoul Nokia.

Voi ce spuneti. Credeti ca aceste imagini sunt reale? Ce parere aveti despre design?

sursa | via

2 Comments

  1. În rest e ok. Arată binișor pt acum, dar pentru iarna lui 2016 vom avea alte pretenții.

  2. Camera e pe mijloc. Logo-ul e spre stânga. Eu așa observ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!