ANDROIDGaming

Jocul The Amazing Spider-Man acum pe Google Play, costa 24 de RON

Gameloft, desi programase lansarea oficiala a jocului The Amazing Spider-Man odata cu premiera filmului cu acelasi nume pe data de 3 iulie, se pare ca compania sa grabit sa il puna la dispozitia gamerilor ceva mai repede. Si nu poate decat sa ne bucure atunci cand un joc este distribuit mai devreme decat mai tarziu.

The Amazing Spider-Man este al doilea titlu pentru terminalele mobile din seria Spiderman dezvoltat de compania franceza si al treilea sau al patrulea joc (daca nu ma insel) produs dupa un mari blockbuster-uri de la Hollywood, lansate in 2012. Printre aceste jocuri regasim: Men in Black III, Ice Age Village sau The Adventures of Tintin, urmand ca din toamna sa fie lansate alte cateva.

Noul jocul ofera un gameplay plin de actiune si totodata posibilitatea de a juca atat in story mode urmand scenariul filmului dar si la liber oferind jucatorilor posibilitatea de a interactiona cu personajele, cladirile si diferite alte obiecte din universul construit dupa orasul New York. Practic va puteti plimba nestingheriti prin New York-ul imaginat de producatori, ceva in genul actiunii din Gangstar, unde personajul principal se poate plimba liber in orice parte a orasului fara a fi nevoit sa indeplineasca acele misiuni.

Descarca The Amazing Spider-Man de pe Google Play.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!