AccesoriiTech

Logitech anunta sistemul audio 2in1 pentru PC Logitech Speaker System Z553 cu un aspect futurist

Z553 1

Logitech lanseaza un sistem audio nou 2 in 1 (subwoofer plus 2 sateliti) pentru PC cu un design futurist perfect pentru incaperile mici. Logitech Speaker System Z553 dispune de o putere de emisie de 40 de wati, are o acustica foarte buna si un bass excelent, iar cu ajutorul unui jack RCA si doua mufe auxiliare de 3.5 permit conectarea la trei dispozitive simultan.

Aceste boxe vor fi disponibile in Europa din luna octombrie a acestui an la un pret recomandat de 130 euro.

Z553

Pentru mai multe detalii faceti click pe comunicatul de presa atasat mai jos.

[showhide]

Logitech lansează un sistem audio cu design futurist

NEWARK, California – 24 septembrie 2012 – Logitech a lansat un nou sistem audio pentru PC, Logitech Speaker System Z553. Boxele oferă acustică de cea mai bună calitate și bass puternic, făcând o impresie foarte bună prin design-ul modern ce dă o notă futuristă living-ului.

Logitech Speaker System Z553 dispune de doi sateliți și un subwoofer down-firing, puterea de emisie este de 40 de wati (RMS), toate acestea creând un sunet imersiv ce îmbunătățește experiența de vizionare și cea audio. Un jack de RCA și două mufe auxiliare de 3.5 permit conectarea la trei dispozitive în același timp, calculatoare sau Mac-uri, playere muzicale și DVD playere, televizoare și console de joc, smartphone-uri și multe altele. Sistemul audio dispune și de un pod de control cu care poți controla volumul și nivelul de bass.

Logitech Speaker System Z553 este o alegere pentru utilizatorii ce caută un design modern și funcționalitate pentru boxele pentru PC și vor să adauge mai multă valoare experienței audio în spații mici,” a precizat Camelia Barbălată, country manager pentru România, Bulgaria și Moldova în cadrul Logitech. “Cu al său design lucios, sunet excelent și opțiuni multiple de conectivitate, acest nou sistem 2.1 sună extrem de bine în orice încăpere din casă.”

Sateliții sunt așezati pe stand-uri de metal care se pot înclina în sus sau jos sau pot fi montați pe perete. În plus, cei doi metri de cablu integrați îți garantează libertatea de a le amplasa în diverse puncte ale încăperii.

Preț și disponibilitate

Logitech Speaker System Z553 va fi disponibil în Europa începând cu luna octombrie 2012 la un preț recomandat de 129,99 Euro.

[/showhide]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!