SmartphonesStiri

Samsung GALAXY S3 imbracat in haine roz va fi comercializat in Coreea de saptamana viitoare

samsung galaxy s3 roz

Cu cateva zile inainte de deschiderea targului – IFA 2012 de la Berlin, Samsung anuntase ca, incepand din aceasta toamna, GALAXY S3 va fi disponibil in alte patru culori in afara de cele doua lansate in luna mai la Londra (alb – marble white si albastru – pebble blue).

Utilizatorii de smartphone-uri care isi doresc un GALAXY S3, il vor putea achizitiona in curand si in variantele de culoare: rosie, maro, negru sau un gri mat si asta nu e tot, Samsung va comercializa de saptamana viitoare o varianta de culoare roz in Coreea de sud, model ce are ca target doamnele, domnisoarele si tineretul in general (16 – 35 de ani).

Astfel, Samsung ajunge la un total de 7 modele GALAXY S3 de culori diferite. De mentionat ca, singura diferenta intre toate acestea este culoarea carcasei, existand posibilitatea ca unele din ele sa vina cu o optiune de stocare mai mare, de 64GB.

In Romania sunt comercializate in acest moment doar trei modele: alb, albastru si mai nou doar la retaileri modelul de culoare rosie.

galaxy s3 roz carcasa

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!