AccesoriiStiriTechWearable

Mighty, audio streaming fara smartphone

Varietatea de gadgeturi dedicate streamingului audio on-the-go (atunci cand suntem in miscare), s-a imbogatit anul acesta cu un device ce ofera avantajele functionarii si utilizarii independent de vreun smartphone sau conexiune la Internet.

Mai toate solutiile de streaming audio se bazeaza pe folosirea telefonului mobil ca si suport, insa in cazul Mighty – solutia pe care o prezentam, telefonul este necesar doar pentru transferul melodiilor preferate.

Conexiunea intre smartphone si Mighty se realizeaza prin Bluetooth sau WiFi cu ajutorul unei aplicatii mobile dedicate, compatibila cu sistemele iOS si Android. Odata transferate melodiile, gadget-ul poate rula pana la 5 de ore continuu, fara a necesita conexiune la Internet.

Prima versiune a fost prezentata cu posibilitatea de streaming integrat cu Spotify, urmand sa fie adaugate si alte servicii de streaming. De notat ca nu va fie nevoie de achizitionarea unui alt device sau upgrade-ul la o versiune mai noua, actualizarea serviciilor facandu-se doar prin update de software.

Mighty este un gadget de dimensiuni reduse (1.6 inches), usor de purtat pe brat, la incheietura mainii, sau prins pe haine; nu dispune de vreun display, ci doar de un sistem minimalist de control si este rezistent la apa.

Configuratia primei versiuni include 4GB Flash Drive, 500MB DDR3 SDRAM, o mufa Micro-USB Tip B pentru alimentare (timp de incarcare 45 minute) si o mufa Jack de 3.5mm stereo pentru conectarea castilor. De asemenea, suporta conectivitate Bluetooth pentru casti fara fir.

Mighty a fost lansat sub forma unor campanii pe cunoscutele platforme online de crowd-funding Kickstarter si Indiegogo, unde si-a atins obiectivele financiare.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!