Millidge si Doig implinesc 10 ani! O noua oferta de internet pe cartelele Prepay

0

Millidge si Doig implinesc 10 ani

Orange PrePay sărbătorește 10 ani de distracție împreună cu Millidge și Doig cu o ofertă aniversară care aduce de zece ori internetul inclus în opțiunile activate începând cu 15 iunie 2016. Astfel, clienții PrePay se vor bucura de conectivitate crescută, având acces la conținutul online preferat în rețeaua #1 din România.

La activarea unei opțiuni de minim 5 euro credit cu minute sau internet, clienții primesc de 10 ori traficul de internet inclus în opțiune, ce va putea fi utilizat până la 31 decembrie 2016, cu o opțiune activă în cont. Activând concomitent o opțiune cu minute și una de internet, aceștia pot avea bonusul de 10X traficul de internet pentru fiecare dintre opțiuni.

Bonusul se acordă la prima activare a uneia din opțiunile PrePay din portofoliul Orange valabile în perioada promoției.

„Acum 10 ani, Millidge și Doig au apărut pentru prima dată într-o reclamă Orange, intrând astfel pentru prima oară în casele românilor. Îndrăgiți de către adulți și copii deopotrivă, de-a lungul timpului cei doi ne-au amuzat cu fiecare apariție – au cântat, ne-au invitat la dans, ne-au încurajat să sprijinim tinerii olimpici sau să cântăm la pian. Acum a venit vremea să îi sărbătorim oferind clienților PrePay un bonus de internet pentru distracție înzecită. Iar aventurile lor din această vară nu se opresc aici. Pregătim în continuare noi surprize care să îi bucure pe fanii lui Millidge și Doig” a declarat Mirela Bosoi, Head of Brand and Communication Orange România.

Oferta este valabilă în perioada 15 iunie-18 iulie, cu posibilitate de prelungire. Mai multe detalii puteti obtine de la operator.

Articolul precedentOS X devine macOS, odata cu anuntul actualizarii Sierra
Articolul următorPeste 2,6 milioane de telefoane Huawei P9 si P9 Plus comercializate global

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.