OS X devine macOS, odata cu anuntul actualizarii Sierra

1

OS X devine macOS

Conferinta WWDC 2016 este inca in desfasurare (13 – 17 iunie), iar Apple a anuntat in cadrul keynote-ului de deschidere noul sistem de operare pentru computerele sale, versiunea 10.12 cu numele de cod Sierra. Odata cu acest nou update OS X devine macOS, denumirea fiind considerata mai relevant de catre compania americana.

Trecand la partea de functionalitati noi, remarcam cu usurinta integrarea Siri in platforma dedicata computerelor Apple. Producatorul a tinut cont de sincronizarea dintre device-urile sale, iar daca detineti un Apple Watch, veti putea sa va deblocati Mac-ul doar prin prezenta ceasului in vecinatatea acestuia.

Fuziunea dintre Mac si iCloud a fost de asemenea imbuntatatita, astfel ca orice uploadati de pe iPhone sau de pe orice alt device Apple va aparea si pe computer. Integrat este si Apple Pay, iar acum puteti plati direct din browser, confirmarea facandu-se de pe telefon sau de pe ceas.

In incheiere, putem spune ca chiar daca OS X devine macOS acesta nu aduce foarte multe lucruri noi, pentru gigantul din Cupertino fiind foarte importante imbunatatirile de stabilitate si securitate care sa garanteze o experienta de utilizare cat mai fluida si placuta.

Articolul precedentAlienware anunta un nou PC Desktop sub gama Aurora, dar si alte modele si un laptop la E3
Articolul următorMillidge si Doig implinesc 10 ani! O noua oferta de internet pe cartelele Prepay

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.