EvenimenteSmartphonesStiri

Nokia anunta evenimentul Zoom Reinvented de pe 11 iulie. Nokia EOS?

Zoom Reinvented

Nokia a inceput sa distribuie invitatii presei internationale, pentru evenimentul de pe data de 11 iulie, care poarta sloganul „Zoom Reinvented – See More From Nokia.” Cred ca nu e mult prea dificil sa ne dam seama despre ce eveniment este vorba, mai ales datorita numarului mare de fotografii aparute in presa cu modelul de smartphone Nokia EOS.

Lupa de pe invitatie cat si titlul evenimentului sugereaza faptul ca Nokia va lansa un produs care dispune de o lentila puternica, in stilul Nokia 808 Pureview. Si asta nu e tot, o serie de angajati ai companiei promoveaza evenimentul pe Twitter. Un exemplu ar fi Doug Dawson, seful PR al Nokia in Statele Unite care a postat urmatorul tweet pe retea:

Evenimentul este programat pentru data de 11 iulie, la New York, acolo unde, Nokia va dezvalui, cel mai probabil, telefonul despre care se vorbeste de atata vreme – Nokia Lumia EOS. Bineinteles ca e doar un nume de cod, numele sub care acest telefon va fi comercializat ar putea fi altul – Nokia Lumia 950, spre exemplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!