BreakingSmartphonesStiriTablete

Specificatii Sony Xperia ZU (Xperia Z Ultra phablet)

phablet-SONY-XPERIA-ZU

Astazi a fost o zi importanta pentru media, dar in special pentru fanii brand-ului Sony Mobile, deoarece au aparut online, atat imagini cu terminalul gigant de 6.4 inch, cat si lista completa cu componentele hardware ale phablet-ului Sony Xperia ZU aka Xperia Z Ultra.

Conform sursei, Sony Xperia ZU va beneficia de noua generatie de procesor Snapdragon 800 de 2.2GHz de la Qualcomm, 2GB de RAM, 16GB memorie interna (pana la 64 printr-un slot microSD), o camera foto de 8MP cu senzo ExmoR OptiContrast, 1.2MP camera frontala, un ecran Full HD Triluminos de 6.4 inch (342 ppi) si X-Reality Mobile, NFC, MHL (DLNA/HDMI), sunet xLOUD si tehnologie ClearAudio+, o baterie de 3000 mAh si sistemul de operare Android 4.2 JellyBean.

xperia-zu-xperia-z-ultra-phablet (2)

Sony Xperia ZU este certificat IP55 si IP58, ceea ce inseamna ca, este rezistent la apa si praf. Practic Xperia Z Ultra este un Xperia Z mult mai mare, cu specificatii hardware high-end la care se adauga un stylus. Apropo de stylus, phablet-ul vine cu doua aplicatii optimizate pentru acest accesoriu: Notes si Sketch (vezi foto jos).

Acest dispozitiv urmeaza sa fie anuntat in cadrul unui eveniment cu presa, ce va avea loc pe data de 4 iulie, la Paris.

xperia-zu-xperia-z-ultra-phablet

xperia-zu-xperia-z-ultra-phablet (1)

via Pocketdroid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!