AndroidAPLICATII

Noua versiune 4.2 a aplicatiei Gmail pentru Android a fost postata pe internet

Aplicatia de Gmail v4.2 pentru Android

Odata cu lansarea noului model de smartphone Google Nexus 4 la finele acestei luni, se pare ca Google va oferi un update si aplicatiei native de Gmail. Deocamdata nu este nimic oficial, insa baietii de la AndroidPolice au primit APK-ul aplicatiei extras din telefonul LG Nexus, care are pre-instalata noua versiune 4.2.

Probabil in zilele urmatoare sau daca nu dupa lansarea noului Nexus, Google va distribui acest update catre toate terminalele cu Android 4.0 sau o versiune mai nou, spunem asta pentru ca am testat aplicatia pe un telefon cu Gingerbread si din pacate nu poate fi instalata. Dar cine stie poate Google o va optimiza si pentru device-urile ce ruleaza versiuni mai vechi de Android.

Ce aduce nou versiunea 4.2? Ei bine, in aceasta versiune Google a implementat functia mult ateptata  de toti utilizatorii de terminale cu Androi si anume Pinch to Zoom, dar si o a doua functie denumita Swipeaway, cu ajutorul careia putem da la o parte emailurile din Inbox care nu ne intereseaza sau care le-am citit deja, pe care le putem muta cu un simplu swipe in Arhiva.

Mai jos aveti si o demonstratie video a noilor imbunatatiri aduse applicatiei Gmail.

httpvh://youtu.be/00xUH86sJV0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!