SOFTWARE

Noul Opera revine puternic în topul browserelor desktop și mobile

Noul browser Opera încearcă sa revină in topul celor mai utilizate navigatoare web. Disponibil atât pentru desktop cât și mobile, noua versiune este compatibilă pentru Android, iOS și Windows.

Elementele de noutate integrează în interfața browserului un VPN gratuit, este rapid și vine cu aplicațiile de social media integrate într-un widget bar-Facebook Messenger, WhatsApp, Tweeter, TikTok.

browser opera download instalareMai mult, este compatibil cu extensiile de pe Chrome/Edge. Iată principalele caracteristici pe care mizează dezvoltatorii Opera:

Opera browser rapid

Viteza de rulare a browser-ului Opera esta una foarte bună. Am facut un test folosind EDGE și Opera. Testul l-am rulat cu JetStream 2.1.

Scorul obținut de Opera este apropiat de cel rulat cu EDGE: 

scor Opera
Benchmark Opera
scor edge
Benchmark EDGE

Utilizare browser

Un alt element care m-a surprins plăcut la Opera este interfața minimalistă și customizabilă. De la culori, la speed-dials, widget-uri cu aplicațiile de social precum Facebook, Tweeter, TikTok sau WhatsApp.

Ads blocker-ul integrat, VPN-ul și design-ul minimalist asigură o navigare în siguranță, rapidp și fără întreruperi. A fost gândit atât pentru pagini web, cât și pentru vizualizare materiale video, muzică sau entertainment. Îl puteți instala pe bannerul de mai jos sau de aici.

 

Doenload Opera

Practic Opera integrează toate facilitățile pe care celelalte browsere le au deja, însă aduce un plus în ceea ce privește experiența utlizatorului. 

Pe partea de securitate folosește PhishTank și Yandex, servicii nu tocmai de top, însă care asigură blocarea unui număr mare de malware și infecții software prin website-uri.

opera browser interfata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!