PromotiiStiriTelecom

Oferta promotionala de Paste la Cartela Cosmote

Cosmote Romania a lansat astazi oferta promotionala de Paste la cartela Cosmote pentru clientii noi si cei existenti, care aduce utilizatorilor de servicii prepaid mai multe minute internationale.

oferta promotionala de paste

Astfel, daca activati extraoptiunea de 6 euro, Play Free M, aveti 200 minute nationale/internationale si catre retelele mobile din SUA, Canada, Israel si 6 tari din Uniunea Europeana (Italia, Spania, Franta, Ungaria, Germania si Marea Britanie), precum si multe alte beneficii.

Cei care au activa aceasta optiune sau o reactiveaza (Play Free M), primesc beneficiile sporite incluse in Play Free L la acelasi pret, de doar 6 euro credit lunar. Astfel, utilizatorii Play Free M se vor bucura de sarbatori de 200 de minute nationale si internationale pentru fix si mobil spre SUA, Canada, Israel si alte 6 tari din Uniunea Europeana (Italia, Spania, Franța, Ungaria, Germania si Marea Britanie), SMS-uri nelimitate catre orice retea nationala, comunicare nelimitata in retea si catre reteaua fixa Romtelecom, plus 500 MB trafic de date la doar 6 euro credit lunar.

Utilizatorii care au activa sau reactiveaza extraoptiunea Play Free L se pot bucura de beneficiile de la Play Free XL pentru doar 8 euro credit pe luna. De asemenea, utilizatorii extraopțiunii Play Free XL vor primi mai mult trafic de date inclus, constand intr-un total de 1 GB la 10 euro credit pe luna.

Mai mult, in perioada 7 – 30 aprilie, toate cele trei extraoptiuni prepaid au inclus trafic de date national gratuit in cadrul aplicatiei mobile WhatsApp.

Oferta promotionala de Paste este disponibila pentru clientii noi si existenti care activeaza sau au deja activa una dintre cele trei extraoptiuni de mai sus pana la 30 aprilie 2014.

Dupa incheierea perioadei promotionale, clientii inscrisi in oferta de Paste vor continua sa primească beneficiile aditionale mentionate atat timp cat mentin extraoptiunea activa in contul lor si o reactiveaza inainte de expirarea termenului de valabilitate.

 

2 Comments

  1. Stefania cred ca faci o acuzatie fara temei… noi anuntam ofertele de sarbatori de la toti operatorii sub forma de stire generala .. cat despre extraoptiuni, nu crezi ca e de datoria ta sa te informezi corect direct de pe site-ul operatorului? E ca si cand ai semna un contract, sau poate tu nu obisnuiesti sa citesti un contract cap coada si semnezi cu ochii inchisi.

    Fiindca e vorba de cartela, daca nu iti place oferta unui anume operator, in cazul de fata Cosmote, esti libera sa iti portezi numarul sau sa iti alegi un numar nou in orice alta retea.

  2. De ce nu suntteti seriosi si nu dati datele complete depre tampeniile astea de extraoptiumi!? In ditamai pomelnicul in care le laudati, daca nu ati avea nimic de ascuns, ati putea specifica in 2 randuri si ca minutele nationale nu sunt valabile pentru orice numar din tarile alea mentionate. Dar de ce sa faceti asta, sa va scada numarul de fraieri care ia teapa!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!