StiriTech

MERIDIIST INFINITE, primul telefon care se reincarca singur

meridiist-infiniteMERIDIIST INFINITE, primul telefon care se reincarca singur

Compania elvetiana TAG Heuer lanseaza primul telefon din lume care se reincarca de unul singur. O tehnologie complet revolutionara, ce ar putea schimba cu totul si cu totul tehnologia referitoare la autonomia smartphone-urilor si tabletelor din ziua de azi.

Telefonul de origine elvetiana se numeste MERIDIIST INFINITE. Nu este un smartphone, ci un simplu telefon ce are in dotare o componenta fotovoltaica invizibila ochiului uman, construita in ecranul de safir curat ca cristalul al telefonului, componenta ce produce destula electricitate sub lumina naturala sau artificiala, sursa suficienta pentru a mentine telefonul complet incarcat.

MERIDIIST INFINITE vine in editie limitata, avand doar 1911 bucati. Compania TAG Heuer a fabricat acest telefon doar din titan de gradul 5, carbon si cauciuc. In acelasi timp, cele 1911 bucati, editie limitata MERIDIIST INFINITE, reprezinta sarbatoarea primulului panou cronograf „Time of Trip”, proiectat pentru aparate de zbor si automobile, panou patentat de TAG Heuer in 1911.

Asadar, TAG Heuer, companie renumita in fabricarea de ceasuri, cronografuri, accesorii de moda si multe altele, au realizat primul telefon care se reincarca singur.

Aceasta lansare nu face decat sa duca tehnologia la un alt nivel in materie de dispozitive portabile, ca telefonul, tableta si altele. Deocamdata, compania elvetiana nu a mentionat sistemul de operare sau dotarile telefonului, ci doar tehnologia unica in lume, tehnologie ce ar putea fi in viitor ceva general pe dispozitivele ultra-moderne. Insa, editia limitata sugereaza ca telefonul are un pret cu mult peste pretul celui mai performant smartphone la ora actuala

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!