Primele imagini cu presupusul telefon Nokia EOS?

0

Nokia-EOS

Nokia EOS ramane in carti, chiar daca pana in prezent toate informatiile disponibile au fost si sunt doar la nivel de zvon. Primele imagini cu un presupus prototip Nokia EOS au fost publicate astazi in presa. Imaginile ne arata un smartphone cu o camera foto imensa pe spate, care pare sa indice catre o lentila Pureview de tipul celei regasite pe telefonul Nokia Pureview 808.

Conform zvonurilor, Nokia EOS va fi echipat cu o camera foto de 41MP, tehnologie Pureview, autofocus si blitz Xenon la fel ca pe Nokia Lumia 928 lansat in SUA luna trecuta. Alte surse care sustin ca au vazut telefonul Nokia EOS, au precizat ca acest model este o combinatie intre lumia 925 si pureview 808.

In luna aprilie, un prototip cu numele Nokia Lumia 950 a fost surprins intr-o fotografie. Respectivul model, nu se identifica pana in prezent cu nici unul din telefoanele lansate pana acum. Imaginile publicate astazi par sa faca o oarecare legatura cu modelul 950 (aspect).

Nokia-EOS (1)

O a treia imagine data publicitatii tot astazi, ne arata o camera foto care ar putea fi ceea ce Nokia va introduce in noul model de smartphone – Nokia EOS.

nokia-eos-lentila

sursa imagini: WPDang | Vizi

Articolul precedentUpdate iTunes 11.0.4 inaintea evenimentului Apple WWDC MMXIII
Articolul următorEvenimentul Apple WWDC MMXIII si iOS 7

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.