Stiri

Evenimentul Apple WWDC MMXIII si iOS 7

1920x1080-21_iMac

In perioada 10 – 14 iunie, in San Francisco, are loc evenimentul Apple WWDC (world wide developer conference), in care compania probabil va anunta printre multe alte noutati, si iOS 7.

Inaintea acestui eveniment a fost lansata si ultima versiune de iTunes, probabil pentru a fi in concordanta cu iOS 7.

Pentru acest eveniment Apple a lansat si aplicatia oficiala, a carei interfata ofera un preview pentru iOS 7.

Schimbarile despre care s-a discutat foarte mult, acel flat look, exista, dar nu este drastic, Apple mentinand designul de baza al sistemului de operare iOS. Aceste informatii nu provin din surse sau „leaks” (scurgeri de informatii), ci provin chiar de la compania Apple.

ios-7-comparison

Se poate observa din aceste capturi de ecran, cum in aplicatia oficiala pentru evenimentul WWDC, Apple a integrat noul look minimalist, forma butoanelor si icoanele au ramas la fel, Apple evitand o schimbare drastica a sistemului de operare, sperand probabil ca in acest fel utilizatorii sa accepte drumul pe care porneste iOS 7.

wwdc_2013_app_icon1

Putem observa si schimbari in cazul icoanei aplicatiei, Apple renuntand la „glossy” in favoarea unui „flat look” care probabil se va regasi in tot sistemul de operare.

Nu uitati ca toate detaliile le puteti afla incepand de luni cand ia startul evenimentul WWDC. Este de asteptat ca prezentarea iOS 7 sa aiba loc chiar in deschiderea evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!