HardwareStiriTech

Samsung anunta seriile de imprimante Xpress M2875 si ProXpress M4070 dotate cu procesoare Cortex-A5 de 600MHz

Imprimanta Batian_N_pers

Samsung Electronics lanseaza patru noi imprimante laser si multifunctionale pentru IMM-urile care doresc sa isi imbunatateasca productivitatea si sa scada costurile operationale.

Principalele atribute ale imprimantelor din seriile Xpress M2875 si ProXpress M4070 sunt performanta de top si fiabilitatea. Aceste noi imprimante sunt dotate cu procesor Cortex-A5 de 600 MHz si au memorii de mare capacitate pentru o printare ultra-rapida, de 28-40 pagini pe minut. Seriile Xpress M2875 si ProXpress M4070 permit folosirea cu usurinta a unei game variate de tipuri de hartie, inclusiv coli groase sau carton.

„Costul, fiabilitatea, performanța și productivitatea devin factori cheie luați în considerare de clienții noștri companii mici și mijlocii”, a declarat JooSang Eun, Senior Vice President în cadrul diviziei Printing Solutions a Samsung Electronics.

„Fiind unul dintre liderii pieței de imprimante laser A4, ne-am extinsportofoliul de imprimante cu o soluție foarte perfomantă și totuși eficientă din punct de vedere al costurilor. Aceste produse vor îndeplini toate cerințele pe care clienții noștri le au.”

[showhide]

Samsung crește productivitatea afacerilor cu noua serie de imprimante laser

Seriile Samsung Xpress M2875 și ProXpress M4070 sunt dotate cu procesoare
CortexA5 de 600MHz și oferă soluții eco

12 februarie 2013 Samsung Electronics, lider mondial în digital media și tehnologii media convergente, a anunțat în cadrul Forumului European organizat la Monaco lansarea a patru noi imprimante laser și multifuncționale pentru IMM-urile care doresc să își îmbunătățească productivitatea și să scadă costurile operaționale.

„Costul, fiabilitatea, performanța și productivitatea devin factori cheie luați în considerare de clienții noștri companii mici și mijlocii”, a declarat JooSang Eun, Senior Vice President în cadrul diviziei Printing Solutions a Samsung Electronics. „Fiind unul dintre liderii pieței de imprimante laser A4, ne-am extinsportofoliul de imprimante cu o soluție foarte perfomantă și totuși eficientă din punct de vedere al costurilor. Aceste produse vor îndeplini toate cerințele pe care clienții noștri le au.”

Performanță de top cu procesorul Cortex-A5 de 600MHz

Principalele atribute ale imprimantelor din seriileXpress M2875și ProXpress M4070sunt performanța de top și fiabilitatea. Aceste noi imprimante sunt dotate cu procesor Cortex-A5 de 600 MHz și au memorii de mare capacitate pentru o printare ultra-rapidă, de 28-40 pagini pe minut. Seriile XpressM2875și ProXpressM4070permit folosirea cu ușurință a unei game variate de tipuri de hârtie, inclusiv coli groase sau carton.

Noile imprimante au, de asemenea, tehnologia ReCP (Rendering Engine for Clean Page), unică Samsung, care ajută la imprimarea clară a documentelor, indiferent de conținutul acestora.

Costuri competitive pentru companiile mici și mijlocii

Seriile XpressM2875și ProXpress M4070au fost proiectate pentru a fi atât competitive din punct de vedere al costurilor, cât și prietenoase cu mediul. Cu o utilizare foarte eficientă a tonerului, produsele pot imprima mai multe coli, reducând numărul total de înlocuiri ale tonerului.

Dotate cu soluția Easy Eco Driver a Samsung, seriile XpressM2875șiProXpress M4070oferă setări personalizate pentru gestionarea și controlul costurilor de imprimare. Spre exemplu, în tab-ul Eco driver, utilizatorii pot alege setarea Eco pentru a evita imprimarea textelor și imaginilor care nu sunt necesare, folosind astfel mai eficient atât tonerul, cât și hârtia. De asemenea, ei pot opta pentru imprimarea mai multor imagini pe o singură pagină, contribuind la diminuarea costurilor.

Pentru o și mai mare economie financiară, aceste imprimante sunt dotate cu butonul One Touch Eco, care, prin combinarea automată a mai multor pagini într-una singură, economisește timp, hârtie, toner și bani. Prin urmare, seriile XpressM2875șiProXpress M4070necesită mai puține înlocuiri ale tonerului, oferind astfel un cost mai mic de deținere (Total Cost of Ownership).

Soluții ușoare de imprimare

Seriile XpressM2875șiProXpress M4070includ și soluția Samsung Easy Printer Manager, pentru monitorizarea în timp real a folosirii imprimantei, dar și pentru generarea cu ușurință a statisticilor privind mentenanța sa, pentru o raportare rapidă și corectă.

Noile imprimante sunt versatile și ușor de folosit cu dispozitive mobile, precum smartphone-uri, notebook-uri sau tablete. Cum aceste produse sunt din ce în ce mai răspândite, seriile Xpress M2875și ProXpress M4070oferă toate funcționalitățile necesare unui mediu dinamic. Utilizatorii pot accesa și imprima documente de pe orice dispozitiv mobil instalat cu ajutorul aplicației Samsung Mobile Print.

„Seriile Xpress M2875șiProXpress M4070 întregesc portofoliul extins de soluții de imprimare pentru afaceri pe care Samsung îl are”, a declarat JooSang Eun. „Acestea demonstrează și capacitatea noastră de a satisface nevoia clienților de a avea produse ușor de folosit fără compromisuri în privința performanței sau a costurilor. Samsung este unul dintre puținii producători care pot oferi companiilor o gamă atât de largă de opțiuni pentru imprimarea A3 și A4. Cu aceste noi oferte, facem un pas important către atingerea scopului nostru de a deveni unul din principalii furnizori de imprimante până în anul 2015.”

[/showhide]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!