Samsung anunta GALAXY Fame si GALAXY Young cu Android 4.1 JellyBean

0

Samsung GALAXY Fame si GALAXY Young

Samsung Electronics lanseaza modele Samsung GALAXY Young si Samsung GALAXY Fame, create special pentru tinerii utilizatori care isi doresc telefoane performante, dar si stil. GALAXY Young, disponibil in culorile alb, albastru inchis, rosu inchis si argintiu metalizat, este un partener inteligent, accesibil pentru generatia tanara. GALAXY Fame, disponibil in alb perlat si albastru metalizat, combina de asemenea performanta cu design-ul elegant.

Modelele GALAXY Young si GALAXY Fame sunt echipate cu Android 4.1 (Jelly Bean), procesor de 1GHz si memorie interna de 4GB. De asemenea, cele doua telefoane au pre-instalat Samsung Game Hub Lite, aplicatie care faciliteaza accesul la cele mai bune jocuri mobile, optimizate pentru aceste dispozitive. Software-ul Samsung de gestionare a telefonului, S Cloud, ofera optiuni sigure si simple de sincronizare, de back-up si stocare de informatii, cum ar fi lista de contacte, bookmarks si SMS-uri.

Samsung Galaxy Young

Cu un cadru compact si curbat, GALAXY Young are un design ergonomic si linii simple, care fac mai usoara manevrarea. Dincolo de eleganta sa, ecranul HVGA full touch de 3,27 inci face ca vizualizarea fotografiilor, mesajelor si multimedia sa fie clare si detaliate. Dropbox ofera acces la fisierele utilizatorului oriunde s-ar afla. GALAXY Young este disponibil si in varianta Dul-SIM.

Samsung Galaxy Fame

Samsung GALAXY Fame este un dispozitiv elegant si puternic. Cu o camera de 5 megapixeli, utilizatorii pot capta momentele pretioase de zi cu zi. Este dotat cu Bluetooth® 4.0, pentru a permite distribuirea instantanee de informatii de la / catre alte dispozitive Bluetooth activate. De asemenea, echipat cu NFC, cu GALAXY Fame poti comunica usor, prin functia S Beam cu alte smartphone-uri Samsung, prin simpla atingere a celor doua dispozitive.

Articolul precedentTelefoanele Apple iPhone cu iOS 6.1 au probleme mari de securitate
Articolul următorSamsung anunta seriile de imprimante Xpress M2875 si ProXpress M4070 dotate cu procesoare Cortex-A5 de 600MHz

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.