SecuritateStiriVideos

Telefoanele Apple iPhone cu iOS 6.1 au probleme mari de securitate

picture-011

De curand grupul Vodafone isi anunta clientii posesori de iPhone 4S ca nu e recomandat sa se faca upgrade la versiunea iOS 6.1, deoarece sunt ceva probleme cu telefonul din cauza softului. Multi utilizatori s-au plans de faptul ca bateria telefonului iPhone 4S nu tine mai mult de 3-4 ore (au fost si cativa cu iPhone 5 care s-au plans de acest lucru), altii s-au plans ca telefonul se supra-incalzeste de cand au facut update la versiunea 6.1 iOS.

Apple a raspuns imediat cu un update la versiunea 6.1.1, dar se pare ca nici acest update nu repara aceasta problema. In plus compania americana este lovita de o alta problema in mai putin de o saptamana.

Astazi a fost postat pe internet un videoclip care ne arata cat de usor se poate trece de lockscreen-ul oricarui model de iPhone ce ruleaza iOS 6.1. Practic, odata ce cineva reuseste sa treaca de lockscreen prin aceasta metoda (bug), acesta poate accesa cu usurinta date importante de pe telefonul dumneavoastra.

httpvh://youtu.be/MP-w436CfvQ

Acest tip de problema a mai fost intampinat si in trecut pe versiunea iOS 4.1, dar care a fost rezolvata odata cu versiunea 4.2. Asteptam un comunicat de presa din partea Apple referitor la aceste probleme, cat si un software update pentru utilizatorii de dispozitive iOS versiunea 6.1. Mai multe detalii imediat ce Apple le va da publicitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!