AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

Sony a anuntat care terminale Xperia primesc upgrade la Android 4.3 si Android 4.4

Sony-Xperia-Z (25)

Pe la jumatatea acestei veri, Sony anunta ca, in urmatoarele luni, o mare parte din dispozitivele lansate in 2013, cat si cateva din 2012, vor primi o actualizare la Android 4.3 JellyBean.

Astazi aflam cu exactitate, tot de la producatorul nipon, care sunt dispozitivele care incepan de luna viitoare se vor bucura de un upgrade la Android 4.3. Pe aceasta lista se numara Xperia ZXperia ZLXperia ZRtableta Xperia ZXperia SPXperia Z Ultra si Xperia Z1, dar si cateva modele anuntate in 2012, Xperia TXperia TX si Xperia V, care vor face saltul direct la aceasta versiune, de la Android 4.1 Jellybean.

In plus, producatorul Sony ne ofera si informatii despre modelele Xperia care vor face apoi pasul la Android 4.4:  Xperia Z, Xperia ZL, Xperia Tablet Z, Xperia Z Ultra and Xperia Z1*, practic toata gama Xperia Z lansata in acest an.

Sony nu a nuntat data la care update-ul la KitKat va disponibil pentru aceste dispozitive, dar, probabil ca undeva spre sfarsitul lunii ianuarie, inceputul lunii februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!