SmartphonesStiri

HTC M8 in primele fotografii sau doar o farsa?

HTC M8

La sfarsitul lunii trecute va relatam despre posibilul succesor al lui HTC One pentru anul viitor. Urmatorul model de varf al producatorului taiwanez ar fi poreclit in interiorul companiei HTC M8, conform zvonurilor.

Astazi, au iesit la suprafata cateva fotografii cu acest presupus HTC M8, daca e sa ne incredem in sursa care a dat publicitatii aceste imagini. Telefonul respectiv, un smartphone de culoarea neagra ce se aseamana destul de mult cu HTC One, ar putea fi doar o simpla farsa. Ne e dificil sa credem ca modelul de anul viitor va arata atat de similar, din punct de vedere al designului cu HTC One, chiar daca acest model se bucura de un real succes anul acesta, mai ales ca HTC One Mini si HTC One Max sunt si ele similare la acest capitol.

Conform zvonurilor, HTC M8 ar putea fi lansat pana la finele lunii februarie (2014), chiar inaintea debutului Mobile World Congress, echipat cu un nou procesor quad-core Qualcomm Snapdragon APQ8084 de 2.5GHz, un GPU Adreno 440, carcasa de aluminiu, Android 4.4 KitKat si HTC Sense 6.0 UI.

Credeti ca in aceste imagini avem de a face cu noul flagship de la HTC?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!